Een top meeting :D

Een top meeting :D

Zo anderhalf jaar geleden kwamen cynthia van misslipglossΒ met elkaar in contact via Instagram. Tuurlijk volgde ik haar blog al wel maarja zoals menig lezer hier wel weet is dat ik niet helemaal into the beauty ben hihi anyway we kwamen in contact en kreeg toen iets van een jaar geleden een mega leuk pakket van haar opgestuurd, zomaar, make-up en allemaal leuke dingen, super gaaf natuurlijk en ja toen kwamen de mailtjes van hoe gaat het ect. ivm mijn anorexia, en op gegeven moment was het zo van “tja wil je eigenlijk wel in real life zien”Β  nouuu helemaal gaaf natuurlijk πŸ˜€ ik heb nu wel meer lieve schatten leren kennen via het www en heb er gewoon weer een nieuw liefje bij πŸ˜€

Vanmorgen om 11.00 zou ik cynth ophalen van het cs in den haag en oohhh wat een schatje dacht ik gelijk en wat is ze klein hihih, dacht dat ik een tuinkabouter was maar dat viel dus nog mee, gewoon een klein mooi poppetje. We zijn toen gelijk richting huis gegaan en in de auto begonnen we al lekker te kletsen, het voelde zo vertrouwd en of ik haar al veel langer kende, ja duhhh ken haar natuurlijk al een tijdje maar in real life blijft het toch een speciaal momentje, maar klikte gelijk en thuis aangekomen, plofte we op de bank, en cynth met een bak latte machiatto hihi, en ja eigenlijk hebben we het over van alles en nog wat gehad πŸ˜€ we rolden van het ene in het andere onderwerp en ik heb gewoon zooo genoten heerlijk gewoon :D. We hebben even wat gegeten en rond half 3 heb ik haar weer terug naar het station gebracht, we hebben dus heerlijk van 11 tot half 3 zitten beppen met zijn tweetjes Β πŸ˜€
met @misslipgloss toppertje

Nogmaals ik heb reuze genoten en ben blij dat ik haar heb leren kennen πŸ˜€ We zijn allebei druk en ik dan nog met me zieke kop erbij maar…we gaan zeker sushi daten zodra ik wat beter ben πŸ˜€

Cynth,mop dank je wel voor het heerlijke dagje mop dikke kusssssss <3

22 gedachten over “Een top meeting :D

  1. Pingback: Avondje stad |
  2. Wat leuk om te lezen dat zoiets zo kan lopen. Ik hoop dat jullie veel aan elkaar hebben (gehad). Ik ben erg geinspireerd door je blog en ga gauw verder lezen.

  3. Awwww ik zie dit nu pas, zoooo lief. Ik vond het ook heel erg leuk en vind het ook bijzonder hoe het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Wil je snel weer zien, fijn om je nu in het echt te ‘kennen’! Een lieve schat ben je!

  4. Wat leuk weer zo,n ontmoeting. Heerlijk lekker kletsen met iemand, en de mooiste vriendschappen ontstaan tegenwoordig echt online.

    1. hahah nee hoor, je leer mekaar toch al een beetje online kennen πŸ˜‰ en het was al of ik haar al vaker had gezien,voelde gewoon gelijk goed en vertrouwd πŸ˜€

  5. Wat een gezelligheid! πŸ˜€ Ik heb Cynthia vorig jaar ontmoet (of nouja ontmoet – ik kwam dr tegen op de Beautygloss party en heb even met dr gesproken) en toen vond ik dr ook heel leuk! En nog steeds, haha, want ik volg dr blog ook alweer een jaar of 3.

    Leuk dat je geregeld mensen van internet meet!

  6. Ah wat grappig, ik weet nog wel dat Cynthia dat op haar blog of ergens zette.. en dat was jij dus! πŸ™‚

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.