Een update en een receptje.

Een update en een receptje.

Het is woensdag en er is geen vlog. Dus het word een update en een recept, wat ik vorige week zo even ter plekke verzon. Ik heb er niet bewust voor gekozen geen vlog online te zetten…, nee ik had gewoon te weinig, tot geen beeldmateriaal. Ja dan houd het het op he 😉

Er zit natuurlijk meer achter. Wie mij op social media volgt hebben wel weer mee gekregen dat het de afgelopen twee weken weer goed bal is het met het lichaam. Ik had al eens eerder geschreven dit jaar dat de “crashes” oftwel, pijn aanvallen steeds zwaarder en moeilijker worden om op te vangen. Dit omdat ik ook ouder word en ook omdat ze steeds zwaarder worden. Roon is er nu een paar nachten getuige van geweest weer en die had ook zoiets van “Hoe dan!”
Vloggen had ik dus ook niet echt veel zin in. Het is slapen, wat eten, drama en opnieuw. ’s nachts is het gewoon her ergste en ben dan altijd weer blij als ik ’s morgens mijn oogjes open doe! Dus even geen vlog of video deze week ;). Misschien volgende week, maar dat zien we dan wel weer. Eerst maar even bij tanken 😀

Vorige week maakte ik even zo uit het niets wat lekkers. Nou ja ik vond het lekker! En ik kreeg weer DM’s van hoe en wat haha. Nou het is weer heel simpel. Er aten een paar hier mexicaanse wraps, en die mag ik niet dus ik deed hun taco gehakt door mijn broccoli!

Je hebt nodig:
Rundergehakt
Taco kruiden
Een blikje mexicaanse melange van bonduelle
Broccoli
Knolselderij
Geraspte kaas

Je kookt de broccoli even voor heel kort voor. Het gehakt rul je en daar doe je de taco kruiden bij en een beetje water en laat dat even pruttelen. Dan doe je de mexicaanse melange erbij. De knolselderij snijd je in plakjes zoals schijfjes, je kan natuurlijk ook gewoon aardappelschijfjes nemen. Die bak je in een beetje olijfolie en doet daarna ook de broccoli erbij, dan een paar scheppen van het gehakt erbij en dan even lekker samen aanbakken en dan in een ovenschaal met de geraspte kaas, hup zo de oven in die even op 200 graden voor verwarmd is. Als de kaas gesmolten is, is het klaar 😀

Het was heel lekker en hield nog over ook want het vult als een gek!

Nou ik hoop volgende week wel weer een vlog te hebben en ik hoop ook dat ik wat minder in de crashes zit. Dat laatste zal helaas wel niet zo zijn want als ik eenmaal in zo’n spiraal zit duurt dat meestal wel een tijdje. Maar schouders eronder en toch door gaan 😉

Tot volgende week!!

13 gedachten over “Een update en een receptje.

  1. Wat vervelend joh dat die aanvallen zo lang aanhouden. Blijf het knap vinden dat je ondanks alles zo positief weet te blijven.

  2. Ik hoop zo erg voor je dat je beter kan slapen. Wat een ellende is dat als je ’s nachts niet goed kunt doorslapen. Heel veel sterkte. En thanks voor het lekkere recept

  3. wat ontzettend naar voor je die pijnaanvallen. Is daar nu echt helemaal niks aan te doen

  4. Nou ik vind het heerlijk uitzien! Ben zelf niet zo dol op broccoli, maar de combi zo lijkt me wel erg lekker! Wraps en taco’s vind ik ook erg lekker! Weet ik ook meteen wat we vanavond gaan eten haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.