Een vlog loze week

Een vlog loze week

Deze week is het een vlog loze week op la familia b.

Ik had wel de vlog geopend, en er was wel wat materiaal…., maar niet om een leuke vlog mee te vullen.

Tja dan word het kiezen of delen…., nou ik koos ervoor om deze week geen vlog online te zetten. Ik vind dat als je wat online zet, je er wel achter moet staan en dat stond ik dus niet met de vlog ;).
Dus ik dacht, omdat er toch wel weer wat op medisch gebied is gebeurd, dat ik daar even een update over geef.

We zitten al weer in week 6 van de corona bullshit. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het echt spuug zat ben. En ja ik weet het echt wel dat ik niet de enige ben!.

De meiden vermaken zich wel, en zijn ook gewoon weer aan het werk. Afgelopen maandag was het koningsdag…nou joepie zeg. Ik heb het maar gewoon aan mij voorbij laten gaan en ben ’s avonds even langs mijn zus gegaan, en ja ik weet dat ook dat niet mag, maar ik hield het gewoon even niet meer. Ik heb afgelopen weekend mijn portie wel weer gehad met de ambulance en had even zoiets van ” i need some space”

Ik snotter er vrolijk op verder, benauwdheid komt en gaat, maar het is te doen. De verveling slaat nu wel regelmatig toe, en wat doe je dan, als je alles al gedaan hebt….ja lekker een tukkie doen.

Volgende week hoop ik wel weer een vlog online te zetten! Ondertussen is het onze tijd uit zitten zeg ik dan maar.

Trekken jullie de lockdown nog een beetje?

15 gedachten over “Een vlog loze week

  1. Ik ben er ook helemaal klaar mee, en denk de rest van de wereld ook wel. Wil gewoon weer met vrienden en familie kunnen afspreken, uit eten gaan en leuke dingen doen.

  2. Ik trek het nog net, maar met moeite. Als ik al de deur uit ga, is het in de ochtend, als iedereen nog in huis zijn dingetjes aan het doen is. Verder probeer ik het in his maar zo aangenaam mogelijk te maken. Maar ik mis het normale leven wel…

  3. Week 7 volgens mij al zelfs. Jeetje. En voor mijzelf dus week 12 ofzo. Dus ik ben er ook wel een beetje klaar mee. Maar ja safety for all. Ik kan ook niet gaan rondrennen met het risico dat.. Balen dat je je weer niet zo goed voelde. Beterschap!!

  4. Vloggen op het moment is best wel zwaar, dat hebben wij hier ook.
    Ondanks de corona maatregelen over een paar weken toch examen doen, en het diploma dan waarschijnlijk via de post. Ben benieuwd hoe alles zich verder ontwikkeld.

  5. Ja joh, wat een gebeurtenis met jou het weekend! Doe maar voorzichtig. Ik trek het nog wel, maar vind het wel lastig. Ik probeer mij niet druk te maken, want dat heeft geen zin. We maken er het beste van, meer kan je niet doen.

  6. Herkenbaar. Wat ik vooral mis, zijn mijn bezoekjes aan musea. Elke maand bezoek ik minstens 2 musea. Door Corona zijn er veel tentoonstellingen ook geannuleerd of liepen in de afgelopen maand af waardoor ik ze niet heb kunnen zien.

  7. Ik trek het opzicht wel, al mis ik het bezoeken van mijn ouders wel heel erg, ik vind de onzekerheid heel erg vervelend, ik weet dat niemand hier iets kan doen, maar niet eten hoe en wat vind ik vervelend. Jij sterkte, hou vol en doe voorzichtig!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.