Een wauw highligter!!

Een wauw highligter!!

Ja ja ik weet het…. ik hoor sommige denken….jeeezus Rach weer een nieuwe? Ja!! Weer een nieuwe. Ik ken dit merk totaal niet en kwam deze tegen in een kruidvat waar ik eigenlijk nooit kom! Misschien kennen jullie het merk wel? Afijn, ik dus niet en mijn oog, nou ja Rashel haar ogen vielen er gelijk op! Mammmm hoorde ik ineens, dit moet je zien want deze is echt wat voor jou hahhah lekker ding. Dus ik kijken en zodan dacht ik, tja die gaan we kopen 😀

Goddes of love….nooit van gehoord haha en ik kom toch wel een paar keer per week bij de kruidvat. Maar niet elke kruidvat heeft hetzelfde, daar ben ik nu wel achter. De een verkoopt bijvoorbeeld wel MUA en de ander weer niet, beetje krom eigenlijk maar goed.

Goddes of love. Highlighters om van de smullen al zeg ik het zelf en om heel eerlijk te zijn is deze nog beter dan mijn kiko en mijn mua!!

Een cute hartvormige vormgeving. Nice.

En ik swatch eigenlijk nooit wat op mijn huid voor jullie maar dit moest ik gewoon laten zien voor zover mogelijk. Hij is gewoon heel erg mooi!! En je hebt er echt niet veel van nodig!! Hij kosten 5,99 dus dat is gewoon geen geld voor een mooie goede highlighter!

Je hebt meerdere kleuren en ik heb gekozen voor een beige achtige kleur omdat die het beste bij mijn huid past. Je had ook een witte maar die was echt een bling bling hahah en zelfs ik vond die TE. Maar hij zou wel super gaaf zijn voor een feestje.

Zijn jullie bekend met dit merk?

Ik ga toch nog een keer terug naar de kruidvat in Delft want ze hadden ook hele mooie oogschaduw palletten!!

8 gedachten over “Een wauw highligter!!

 1. Super mooi! Ik heb net de anastasia amrezy highlighter besteld maar denk dat ik voor deze ook even ga kijken 😅

  1. oohh deze is een dupe van anastasia!!!! ben benieuwd als die binnen komt bij je 😀 en heb er net nog 2 bij gekocht hahaha

 2. Dit is i heart makeup toch?
  Ik heb daar een chocolate oogschaduw palette van 😀 En die zijn top!

  Wat een gave kleur ook meid!

   1. Oh dan lijken ze heel erg op elkaar want die hebben ook van zulke highs 🙂

    Maar het blijft echt een super mooie kleur 😀

    1. ja zat gister te kijken in het schrap en die palletten die je zei lagen er wel onder….dus mss toch wel nou ja kon de merken iig niet erop terug vinden

 3. Wauw mooie highlighter weer hoor!

  Kende het merk ook niet eerlijk gezegd. Onze Kruidvat is nooit zo goed bevoorraad met nieuwe dingen

  1. oh jammer dat het kruidvat niet zo snel werkt bij jullie al moet ik zeggen dat er sommige winkels van kruidvat hier ook niet echt snel zijn haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.