Een week zonder social media

Een week zonder social media

Een week zonder social media. Voor sommige een uitdaging en voor een ander misschien een makkie.

Ik ben gewoon eerlijk maar ik denk dat ik het niet zou kunnen. Social media is voor mij echt een afleiding als ik in de nachten het moeilijk heb. Ik zoek dan afleiding op pinterest of instagram.

Apps zoals Whatsapp kunnen mij dan weer wel gestolen worden. Daar hecht ik totaal geen waarde aan. Ik gebruik dat hoofdzakelijk alleen als mijn pc aanstaat en ik het daar ook alleen op gebruik. En als mijn kids op mijn mannetje mij nodig hebben gebruiken wij daar messenger voor op onze iphone.

Als ik niet op social media zit,. dan ben ik meestal bezig met foto’s bewerken op mijn iphone of ipad, dus eigenlijk heb ik altijd wel die foon in mijn handen haha.

Zouden jullie een week zonder social media kunnen?

Misschien ga ik de uitdaging wel een keer aan om gewoon een week te verdwijnen op het net. Maar ja ik zou dan alleen moeten kijken hoe ik dat met de site doe natuurlijk. En inplannen is geen probleem maar het van zelf delen wel 😉

2 gedachten over “Een week zonder social media

  1. Ik zou het denk ik gewoon eens moeten proberen. Lijkt me wel lekker, lekker rustig ook. en dan ook weinig tot geen mail doen en de laptop amper gebruiken. Eens kijken of ik dan tot meer lezen of zulks zou komen…

  2. Toevallig zei ik gisteren tegen mijn beste vriendin dat ik echt een social media detox nodig heb maar geloof niet dat mij dat gaat lukken 😂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.