Eerste 2 weken zitten erop!

Eerste 2 weken zitten erop!

Zo de meiden hebben de eerste twee weken school er weer op zitten!

Het is altijd weer even wennen en in het ritme komen maar zoals elk jaar is het weer gelukt…, voor hun dan want ik kom gewoon niet in mijn ritme.

De wekkers gaan weer om 6 uur en die van hubby om 5 uur. Opstaan, wassen, eten, tas inpakken en nog even chillen. Zo zien de ochtendje’s er hier wel zo’n beetje uit.

Ik maak ‘savonds al de lunch pakketen klaar voor de meiden, dus die hoeven ze alleen maar in hun tas te stoppen want die zet ik smorgens klaar op het aanrecht als ik mijn nutri’s ga pakken. De meiden nemen altijd 2 of 3 broodjes mee, en wat rauwkost en eventueel een koek. Een keer in de week mogen ze van ons iets op school halen uit de kantine. Zo is bij Niomi op dinsdag een stokbroodje gezond een euro en die vind ze heel lekker dus dan haalt ze die. Rashel neemt een tosti op haar lunchpakket vrije dag. Zo een keer in de week vind ik dat niet erg en moet gewoon kunnen.

Op school hebben de meiden het weer super naar hun zin en ja daar word elke ouder gelukkig van, want niet ieder kind vind school leuk. Ze komen weer met leuke verhalen thuis en ja ook huiswerk hihi. Huiswerk word hier gelijk gemaakt, ook als het voor een week verder is. Dat doen ze uit zich zelf al want dan zijn ze er maar klaar mee zoals ze zelf zeggen.

We zijn dus al aardig uit onze vakantie-zone.

Hoe ervaren jullie dat na de vakantie? Moet je dan ook even wennen of niet?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.