eerste acryl notd

eerste acryl notd

Zo he he we zijn weer eens van de party. De afgelopen dagen waren hier zo hectisch en druk dat ik niet echt aan een logje kwam of wat dan ook. Gister kwamen eindelijk na lang wachten (13 september besteld) mijn acryl kit binnen en oow wat een trut ben ik hahaha, huh waarom dat nou weer denk je dan, nou luister,  de hele set kwam om 13.15 aangeleverd ( de dag ervoor zat hij al in de aflever route maar waarschijnlijk had die pokke dhl geen zin meer) dus wat doet rach dan, de enthousiasteling….juist gelijk beginnen (wel wetende dat ik de kids moest halen maar goed) toch eigenwijs en gaan met die banaan want hey dat doet ik wel ff……wtf 😐 niet dus hahahah, na het aanbrengen van de acryl zagen mijn nagels eruit als een kameel! biebelebonseweg ken je dat hahha en ja….het was uhhh 14.45 en dus tijd om de kindjes te halen…..nou dacht ik, ik doe ff snel een laagje nagelak erover heen moahahahhahaha naaahhh het zag eruit ofdat ik tussen een werkbank had gezeten met me nagels..duss, handen in de zakken en kinderen halen, naar huis, als de wiedeweer bij schuren en vijlen en weer lakken en hup hup naar zwemles (ja ookdat nog ja) in het zwembad zag ik dat er eentje ging scheuren..hmmm fuck hahaha en een moedertje waar ik altijd gezellie met zit te kletsen deed ineens..pats hahaha ja hoor trok hem erzo af (zeg dit nu rustig maar je snapt dat me bloed kookte) maar goed, thuis weer alles gerepareerd en gaan slapen en in het achterhoofd houdend dat ze er wel eens helemaal af konden liggen smorgens. Nou dat was het gevalletje dus maar ik zag wel wat ik fout had gedaan. ik had maar 1 laagje heel dun acryl op gedaan en ja dat is niet genoeg ;). Vandaag kwam mijn vriendin waar ik me op los mocht laten en zei vond het meevallen en ik niet, maar oefening baart kunst.  heb ze vanmiddag ook opnieuw gezet en ze zitten tot nu toe redelijk 🙂

Het lijkt allemaal zo makkelijk maar zelfs voor een nagel-knutsel-nerd als ik moet ik dingen leren, maar dat komt goed, aniet, vriendin vanmorgen heeft geholpen en natuurlijk mijn moppie uit helmond mais land is mijn steun en toeverlaat, ze heeft een cursus gevolgd dus die helpt mij via pinggg en msn hihi lekker wijf;)

Maar goed, het is vrijdag, ik heb pas om 19.00 gegeten en gesloopt nu, maar fijn weekend all!!

29 gedachten over “eerste acryl notd

 1. Ik had even een vraagje over de kwasten..
  kan je die gewoon schoonmaken mt een watje met nagellak remover? of gaan ze daar kapot van?

 2. Heey! ik vind dat je het echt super heb gedaan voor een eerste keer! maar ik wil je graag een tip geven want je had het erover dat er al heel snel een scheurtje in kwam en die er heel makkelijk af getrokken kon worden als je een heel klein beetj eprimer gebruikt gaan de porien in je nagels openstaan waardoor de acryl in je eigen nagels trekt en dan blijft het veel beter zitten! ik heb ook een artikeltje er ove rop me site staan als je meer info wil..

  Veel succes ermee! Liefs Romy

  1. ooh zie net je comment pas 🙁 je stond in spam :S maar ik heb idd die primer gebruikt, maar ik ben zo aan het vijlen en doen geweest dat ze daar al heeeeel dun van werden, de tweede set heb ik geen problemen meer gehad en gaat nu super 😀 maar thnx voor de tip en gaat zo even een kijkje nemen op je site 😀

 3. ik vind ze en jou weer helemaal geweldig 😀 kom snel een bakkie doen bij je en nee niet voor de nails maar hoop bij te kletsen vrouwtje

 4. oh heb even wat over het hoofd gezien hier geloof ik 🙁 zien er heel netjes uit voor de eerste keer kanjer 😀

 5. ik doe het je ook echt niet na!! lakken gaat dan nog wel en ben al met konad in de weer geweest maar zelfs dat lukt me niet 😉

 6. wil ik ook wil ik ook wil ik ook (spam) hahha kikke rachel maar volgende x lekker de tijd ervoor nemen goed 😀

 7. oke…ik zit hier ff ….hoe zou ik het netjes brengen….. gewoon weg te kwijlen van jaloezie hahaha ik mot dat ook hebben :d maar dan niet zelf doen dat gaat hem niet worden maar jij hebt het goed voor mekaar 😀

 8. haha echt iets voor jou om dan gelijk te beginnen. herken het wel hoor, als je iets nieuws hebt wil je er toch mee “spelen” Ze zien er super uit, vind je het niet wennen dat je nagels opeens zo lang zijn?

  1. ja echt san leek wel een op hol geslagen kip hahaha en nee het is niet eens wennen! misschien komt dat omdat ik altijd al lange nagels heb gehad 😉

 9. eindelijk heeft ze haar speelgoed in huis hihi heb je beide pakketen al of is dit er pas een ? dalijk krijg je die grote kit binnen en dan is het leed helemaal niet meer te overzien met je hhahaha

  super hoor:D

 10. tja makkelijk is het nooit en zo haastige haas als jij moet daar lekker ff de tijd voor nemen truttekop haha, maar jij komt er wel, ga je snel een keertje bellen:D

 11. nou ehm rach vind het er netjes uitzien hoor:D en ja makkelijk is het niet, heb het ook eens geprobeerd nou bij de eerste tip heb ik de doos al een gooi de hoek in gegeven hahahah

 12. Zie je wel……muts, oefening baart kunst, maar mevrouwtje perfect blablabla……..hahahaha, komt wel goed met je!!!

  1. weet je wat ik heb gedaan aniet (misschien de beste keuze in me leven geweest denk ik haha ) ik heb een tip op een pen geplakt en ben daar ook nog ff op tekeer gegaan en die is top 😀
   heb nu alleen een longpleuris van de acryl hahahaah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.