eerste logje van het jaar

eerste logje van het jaar

Alles is weer opgeruimd, iedereen is weer een beetje opgedroogd hier en we hebben de wekkers al weer gezet voor morgen (auw:(). We hebben een leuke oudejaars wisseling gehad en voor het eerst na jaren binnen te hebben gezeten zijn we een keer naar de vuurstapel geweest waar we eigenlijk de hele week savonds even bij hebben gestaan en roon en de meiden aan mee hebben geholpen met stapelen hihi. Rashel durfde jaren lang niet naar buiten en dit jaar wel:D de bikkel!! gewoon een top oud en nieuw, er waren wel wat dingen hier die zich afspeelde en de politie, wel bekend zeker niet mijn vrienden moesten wel weer even komen zieken natuurlijk, net als de ME, maar daar hebben wij verder geen last van gehad;). Roon en ik gingn om 6.30 pas naar ons bed en hebben eigenlijk maar 2 uur geslapen, de meiden hebben lekker tot een uur of 10 op hun bed gelegen dus dat was wel even lekker, toen alle troep op geruimd in de gang en toen lekker wezen luieren πŸ˜‰

Vandaag zijn we lekker even wezen uitwaaien op scheveningen, dat doet een mens goed na een nachie doorhalen geloof me, we hebben nog even wat geshopt en zijn daarna lekker richting huis gegaan en met een dekentje de bank op gegaan met een dvdtje;).

Morgen is het echt back to normal, roontje aan het werk, meiden naar school en ik zal in een stil huis de dag wel weer door komen πŸ˜‰

jullie ook een leuke jaarwisseling gehad ?

reactie's

reactie's

20 gedachten over “eerste logje van het jaar

 1. mohahahah ja je was goed aan het feesten πŸ˜› ik had niet eens door dat jij het was die achter me stond :s was een top avond en ach ja weet je toch rach dat die blauwe fl*kkers roet in het eten zouden gooien πŸ˜‰
  heerlijke foto’s heb je online gezet

 2. Jullie ook de allerbeste wensen en aai maar twee uurtjes slaap gehad, dat was zeker gisteravond heel vroeg je mandje in. Heerlijk ff een frisse neus halen. Hier ligt ook alles weer klaar voor morgen, de wekker staat ook al paraat. Back to Normal, ook wel weer lekker hoor! Fijne avond en slaap lekker πŸ™‚

 3. zo ik heb me roes uitgeslapen…nouja dat denk ik dan maar volgens mij loopt ik nog als een pinquin moahahha de aller beste wensen voor mijn kanjers dit jaar!!
  en baal nog steeds dat ik je niet gezien heb vrijdagnacht :S iedereen hoorde ik zeggen ja ja rachie gezien, rachie dol, rachie lijp en dat heb ik weer gemist πŸ™
  leuk die foto weer van julile drietjes rach kuss

 4. bestuhh wensuhh skatjes πŸ˜€ was zooitje he hahahhaa geweldig πŸ˜€ en iedereen maar denken dat je opgepakt was omdat je je foon niet meer op nam en de volgende dag ook niet haha heb ik een stuiter gelegen echt waar, wat denken mensen wel niet van jou joh hahah

 5. heeeey hinkeldepinkel hahaha gelukkig nieuwjaar,hadden we al gedaan natuurlijk maar hier nog ff tiepen πŸ˜€
  was gezellie, jammer dat je zo druk was en weer pleite was binnen 5 min hahaha

 6. qoute ala rach ” hallooooo kan iemand die graftyfas telefoon voor me opnemen of zoeken, hoor hem wel maar ik zie hem niet” ik kwam niet meer bij rachel echt niet
  beste wensen mop

 7. Gelukkig nieuwjaar! Wat een leuke foto’s! Mijn jaarwisseling was ook leuk, wel veel politie ook haha!

 8. Ik wens jullie het allerbeste van 2011! Onze jaarwisseling was erg leuk en gezellig..

 9. jullie ook nog de beste wensen en zo te lezen hierboven heb je je weer schandalig gedragen :$

 10. nou laatste keer hier hoor haha gelukkig nieuw jaar en alle gezondheid en geluk voor 2011 voor jullie

 11. wat een leuke foto van jou en je grietjes πŸ˜€ jij je misdragen? nee dat geloof ik niet mevrouw de keurige huismoeder die probeerd een normale burger uit te hangen (lacht heel heel hard nu haha) nee gein was een top nieuwjaarsnacht en natuurlijk nog de beste wensen

 12. Happy 2011! Leuke foto’s πŸ™‚ Ben nog nooit bij de stapel geweest kom met mn rolstoel het strand niet op haha!

  1. oh echt? zit je in een rolstoel? ja nee dan word het een lastige zaak mits er een paar sterkte gasten zijn die je tillen he πŸ˜‰
   en jij ook happy 2011

   1. Ja een elektrische. Kan wel over boulevard en stoepen maar niet echt het zand in. Wel goeie versiertruc trouwens haha!

    1. oh ja nee zand word hem dan niet nee!! en even tillen gaat dan ook niet echt volgens mij want die rolstoelen zijn redelijk niet te tillen !
     en ja he goeie versiertruc πŸ˜€ die houden we erin πŸ˜€

    2. Nee zo’n stoel alleen al is 120 kilo.. En dat zonder mij dus dat doen we maar niet haha! Misschien volgend jaar toch eens kijken, het leek vlakbij de haven te zijn

     1. poehh ja nee word hem niet nee πŸ˜‰ en ja was vlak bij de haven als je het over scheveningen hebt:D ben er zondag even geweest en zag nog het zwarte zand hihi

    3. Okee, dan kan ik het nog wel eens gaan proberen want de stoep en zee leg niet ver van elkaar haha. Nu stop ik maar met typen want het word een heel verhaal hierboven πŸ˜›

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: