Eerste logje van het jaar!!

Eerste logje van het jaar!!

Zo 2010 is een feit! hebben jullie het ook zo leuk met oud en nieuw ? ik wel hahah. ondanks dat het rustiger was hier dan normaal hebben wij ons prima vermaakt en lagen ook pas om half 7 smorgen op bed (geloof me het verhaal van de kater wil je niet horen hoor ) dus die tiep ik ook maar niet. De meiden hebben zich ook vermaakt en zijn ook heel laat naar bed gegaan. rashel ging netjes haar pyama aandoen en die liep weer naar beneden hahah ik zeg ga je niet naar bedje toe..neeeeee!! aahhh nou gelukkig hadden ze smiddags een flinke powernap gedaan.

het was wel heel heel koud maar daar hadden we ons op gekleed en liep ik als mini ijsbeer rond en dus niet zo koud gehad.

Dit is het laatste weekendje van de vakantie al weer:( veel te snel gegaan, maandag begint het normale leventje weer en kunnen we weer rennen en vliegen 😀

29 gedachten over “Eerste logje van het jaar!!

 1. haha hier is het ook behoorlijk laat geworden. ik was tegen 6en thuis omdat we eruit werden geschopt, anders was het nog veel later geworden ben ik bang haha. Maar nu vond ik het zo koud dat ik geen zin had om nog ergens anders heen te gaan dan naar me bedje.

 2. Een gelukkig en vooral gezond 2010 toegewenst!
  Hihihi, jullie waren niet de enige die brak waren, pfff en dan hebben wij op 1 januari ook altijd nog een verjaardag….ook heel fijn 😉

 3. wat een leuke foto’s! enne.. die kater mag je idd voor jezelf houden. Heb ik ook een keer gehad en het verhaal daarvan wil ik ook maar liever niet kwijt, dus misschien heb ik wel een idee, haha! :to

 4. Prachtig die foto’s! Dit jaar stelde oud en nieuw voor mij weinig voor om mij konden we het wel overslaan whaha. Kapot yep . Gelukkig hebben jullie wel van oud en nieuw genoten!! Er was bij mijn ouders in het dorp (waar we het gevierd hebben) ook vÊÊl minder vuurwerk dan anders. Erg jammer.

  1. ja drinken zat er ff dit jaar niet in he;) en ja overal is het minder geweest wat ik begrepen heb, nouja als iedereen het maar een beetje naar zijn zin heeft gehad toch 😀

 5. wat leuk en gewoon weer super dat het een top avond is geweest ondanks dat het rustig was hahah je moet het zelf gezelllie maken zeg jij altijd en dat is goed gelukt lol

 6. nou ik heb het nou een x mee gemaakt wat jij 3 jaar geleden had he mohahaha om 19.30 stomdronken op de bank liggen :bloos ging ineens zo snel :s dus heb niet veel meegekregen jammer genoeg
  jullie wel en de fotos zijn heel gaaf

 7. nou jullie heb een top avond gehad hihih zag je ff snel voorbij vliegen en ik maar gedag zeggen maar neuhh je zat weer in je eigen wereld en gewoon door lopen he hahahahhaah

 8. tja ook ik had een kater van de oliebollen ja hahaha drinken doe ik niet 😉
  jullie hebben iig genoten en daar gaat het om:d en 1x in het jaar een beetje drinken mag best toch :d

 9. hele leuke fotos weer rach :d ga je de rest van de fotos weer in een p365 doen ? hope so 😀
  een geslaagd avondje hebben jullie gehad en ja er zullen wel meer mensen een kater hebben gehad hahaha ik wel iig heb het ook erg naar me zin gehad

 10. gewoon een top avondje gehad dus 😀 leuke fotos weer en idd maandag begint het normale gangetje weer 😀

 11. 😀 big smile en kijk die ras zitten hihih heerlijk:D jij zal best een flinke kater hebben gehad ja hahaha maarja boeie het is maar 1x in het jaar toch 😀

 12. gaaf 😀 je zal wel weer een hoop fotos gemaakt hebben hiihihi
  en ja maandag weer rennen en vliegen of niet want word weer glad

 13. heeeeeeeey rach:D leuke fotos en leuk dat ik je ff gezien heb met oud en nieuw als stuiterbal moahaha heerlijk

 14. aahh de meiden hebben zich zeker vermaakt hihi en ja laat naar bed maar dat mag toch wel he met oud en nieuw ze zullen best hun slaap ingehaald hebben lol

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.