Eerste vakantie shoplog

Eerste vakantie shoplog

Hooooiiii!!

Ik heb natuurlijk vakantie en ja het was gelijk de eerste dag weer raak met mijn mams!! We hebben boodschappen gedaan en smiddags zijn we de stad in gedoken want ik wilde nog wat dingen kopen bij de primark. Kijken jullie gezellig mee wat ik gekocht heb?

Oke het gaat om het broekje wat op een rokje lijkt. Zalm kleurig en geloof mij het is een heerlijk stofje!! Lekker luchtig! Hij was 13,00.

WHOOOOOHHH denk je nu wat heb je nu aan dan hahah, ja ik ben even helemaal uit mijn comfort zone gestapt en kocht dit geruite rokje. En weet je, ondanks ik dit soort dingen nooit draag vind ik hem wel heel erg leuk 😀

En dan dit jurkje. Mijn moeder noemt hem chique 🙂 en ja dat is die eigenlijk ook wel. Beetje truttig zegt mijn moeder er dan ook nog bij hahah bedankt he mam!!

Mijn moeder zegt ook dat ik een vintage style heb. Een compleet andere style dan mijn zus in ieder geval!! Maar ik houd er van en word er bij van 😀

Wat is jullie style?

Dit had ik gewoon aan tijdens het winkelen…..en het is niet eens van mij want het zijn mijn zus haar kleren hahaha.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!!

3 gedachten over “Eerste vakantie shoplog

  1. sorry zat even te klooien, moest naar reactie ipv naar email sturen.

    Supercoole outfits! En mijn stijl is precies zoals jouwe, super leuk om te zien!

    xxx Jet

  2. Ik vind dat je moeder wel een beetje gelijk heeft over dat jurkje, zou het wel goed doen op een feest ofzo. Dat geruite rokje vind ik heel gaaf ! Maar zelf houd ik ook gewoon erg van kleur..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.