Eerste vlog en dat is gewoon een puinbak #VLOG

Eerste vlog en dat is gewoon een puinbak #VLOG

Hey!Leuk dat je weer mee kijkt naar een vlog.

Voortaan gaan wij week vloggen dus elke woensdag komt er een weekvlog online 😉 .Deze eerste vlog van 2020 is rommelig en gewoon een puinbak haha maar we hebben er wat van gemaakt.
Tot woensdag!!

reactie's

reactie's

9 gedachten over “Eerste vlog en dat is gewoon een puinbak #VLOG

  1. Leuke vlog weer! Ik ben dol op de Primark. Ik moet wel zeggen dat ik daar niet altijd slaag, het verschilt een beetje per periode.

  2. Ik ben al een tijdje niet bij de Primark geweest, maar meestal voor de zomer een paar simpele t-shirtjes.Voor andere kleding kan ik er nooit slagen, maar ach, het is wel leuk om rond te struinen.

  3. Ben laatst ook naar de Primark geweest in Zoetermeer. Ik vind dat deel van het winkelcentrum zo gezellig. En ik drink dan altijd standaard koffie (met een gebakje erbij) in het DE café. Fijn weekend!

    1. Zoetermeer is uitgestorven😃 daarom ga ik altijd daarheen, Den Haag stad is een gekkenhuis !

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: