eerste week vakantie

eerste week vakantie

De eerste week van de vakantie zit er al weer op. Woensdag hadden we afgesproken met ginny, het meisje van mijn neefje, die wonen op een boot en nu omdat oma op vakantie is wonen ze even “tijdelijk” samen op de boot van oma. En een lekker dagje op de boot met een hoop water gaat er altijd wel in natuurlijk en we hebben genoten! schoonzus astrid en nichtje sammie kwamen ook en wat hebben we een lol gehad op het water en de meiden waren ook werkelijk helemaal gek ervan. Rasje vond het nog wel eng in het begin maar na even wennen klom madame op het trappetje en dook zo de rijn in hahaha.

Afgelopen week kreeg ik ook mijn bestelling van boozyshop binnen, niet spectaculair maar wel dingen die ik nog niet had, en vooral het remover pompje was mijn eis hihi. De strypers zijn helemaal gaaf, Β een dunne glitter en een glitter met wat grovere glitters, we kunnen ons lol weer op dus met strepen zetten.

Verder hebben we het warm natuurlijk en vandaag is het ook niet te harde buiten!! Na mijn zonnensteek van vorige week is dat dus drama want ik kan heel slecht tegen de hitte ineens en lekker bakken in de tuin hoeft voor mij nu ook even niet, hopelijk komt dat nog wel terug hahaha.

Rest mij verder iedereen een fijn en vooral een oranje super weekend te hebben!! en ga vooral niet op de voorspelling van paul in haha!

16 gedachten over “eerste week vakantie

 1. Klinkt als een heerlijk begin van de vakantie! Ik ben heeeel benieuwd naar de Konad remover en hoe het pompje je bevalt. Kun je denk ik ook voor niet-Konad gebruiken… En ga jij maar weer lekker op je glitter strepen staan…ben benieuwd naar de creaties!
  Gaan jullie weer lekker t water in vandaag? Wij gaan lekker zwemmen!
  Duimen dat we morgen winnen he! Geniet vj weekend meid! Liefs

  1. is geen konad remover meis is alleen een leeg flesje waar jezelf remover in kan doen πŸ˜€ jullie gaan lekker zwemmen heerlijk, ik ga een dagje de tuin proberen, dit hitte kan ik niet meer zo goed verdragen en wilde naar het strand maar meiden hebben een feestje vanmiddag :s dus ja dan heeft het geen zin om ff heen en weer strand te gaan en jaaaa morgen duimen he πŸ˜€ fijne dag meis xx

 2. jij heb ook altijd geluk he hahaha lekker dagje water hebben, zelf ook gezwommen ?
  die strypers zijn fun kunnen we binnenkort weer wat notdtjes verwachten van je of uhhh????

 3. heer-lijk een dagje met je kdis op de boot! die vermaken zich met al dat water πŸ˜€ vond je het niet eng zo met de meiden in het water ondanks hun vesten ?

 4. Lijk me zo lekker z’n dagje. Ach een voetenbadje is ook lekker haha.

  Jaja, nog 2 dagen Rach, en dan kan onze date beginnen en die zal ook nooit vergeten worden. Want we kunnen janken of juichen en hoop toch het laatste ondanks wat Paul doet. Ik ga lekker voor de parkiet haha. Tot zondag, meis!!

 5. Lekker hoor zo’n dagje op het water. Wordt bijna jaloers haha.
  We gaan zeker voor een ORANJE weekend, gaat goedkomen, spreek je zondag ;-).

 6. ik wil dat ook een dagje boot!!!!
  dat pompje is heel makkelijk, ik heb er ook een alleen een andere

 7. gezellige boel en was ook warm woensdag alleen niet veel zon dat scheelde denk ik wel anders hadden jullie super verbrand geweest !!

 8. aaaahhh lekkerrrrrrr een dagje boten πŸ˜€ hele mooie foto ook zo ! en dat pompje lijkt me verdomd makkelijk zeg voor je remover!! aanrader dus rach
  jij ook een goed weekend en rot op met je octopus hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.