Effuh een huize B update

Effuh een huize B update

Ja we leven nog en ja we hebben het druk gehad en ja ik zit nu ff lekker te relaxen op de bank om even een logje te schrijven.  dat ik handen en voeten tekort kwam was al algemeen bekend maar de afgelopen week is het toch wel TE druk geweest hoor!!! hoop dingen regelen, meiden naar school brengen en halen, tussen door huis doen, was doen, strijken pffff nog het een en ander aan sinterklaas spul gehaald, waar we nu wel in huize b echt klaar mee zijn hoor!!! vrijdagavond hebben de meiden weer hun schoen gezet en zijn werkelijk giga verwent met een nieuwe v-smile pocket met een nieuw spel erbij. zaterdag ook lekker de hort op geweest, van het ene winkelcentrum naar het andere, maar goed ik ben weer verwent door manlief loop al zo lang te “zeuren” hihih om een andere camera, die ik had gaf elke x aan dat de batterijen leeg waren terwijl ze of net nieuw gekocht zo uit de verpakking kwamen of van de oplader!!! daar werd ik niet vrolijker van nee en roon op gegeven moment ook niet meer moahahah dus nu een super mooie gehad met een accu en voor de zekerheid een extra accu erbij voor het geval dat hij dalijk weer hoort “schattttt me accu is leeg en ken nu nog niks hahaha”  vandaag niet zo heel veel gedaan, even naar de hornbach geweest omdat we op zoek zijn naar apparte dingen voor de kerst. we hebben al super originele kerstverlichting wat van de week word gebracht maar ja we willen meer ahahah en geloof me je vind niet ff aparte dingen vind ik dit jaar 🙁 maar goed we blijven vol houden. morgen weer die lekkere maandag…….. drukke week weer voor de boeg, de meiden hebben/krijgen het ook druk op school, alles in het teken nog van sinterklaas natuurlijk  en vrijdag een spannende dag zowel voor kids als moeder hahah, de meiden voor sinterklaas en ik zit al me broek vol te douwen voor mijn neefje martin die vrijdag moet afrijden voor zijn rijbewijs!!!! ik hoop zoooooow dat die pik het gewoon haalt!!!!!! ik heb er vertrouwen in maarja wat voor instructeur hebbie he, is die chago dan hebbie pech is die happy dan heb je een meevaller!!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.