Eiersalade (mijn manier)

Eiersalade (mijn manier)

Als ik asperges eet dan moet daar een eiersalade bij, nou eiersalade van de super of van de slager vind ik niet lekker, te vet, waterig en weinig smaak dus lekker zelf maken en me eigen draai eraan geven. Nou moet ik wel zeggen dat ik het elke keer weer anders maak 🙂

Nodig :
Hard gekookte eieren (ligt aan de hoeveelheid kwa aantal eieren, ik doe er nu 3)
Peper
Kerry en paprika poeder
paar druppies maggie
scheutje ketjap manis
2 teentjes knoflook
uitje (doe ik niet altijd kan ook uienpoeder gebruiken)
Beetje sambal (als je van pittig houd anders eruit laten)
Yoganase of mayonaise wat jezelf lekker vind
Soms een lepel boursin cuisine kruiden en knoflook
Een mes puntje mosterd
Gedroogde bieslook maar kan natuurlijk ook vers

Eitjes prakken, en alles  door elkaar roeren en klaar. het is voor jezelf een beetje aftasten met kruiden dus gooi er niet tegelijk teveel in maar voeg beetje bij beetje toe. laat het altijd even een uurtje in de ijskast staan zodat de smaken lekker kunnen mengen met mekaar 😉

8 gedachten over “Eiersalade (mijn manier)

  1. Lekkerrrr! Ik houd van pittig!! Deze ga ik nu snel opslaan. Ik vind de eiersalade vd supermarkt ook niet heel bijzonder. Met Yogonaise bedoel je iets als Yofresh? Dat eten we hier wel graag en in de plaats van mayo is toch een beetje gezonder he.

  2. je hebt hem al eens gepost toch? want heb hem wel vaker van jou gemaakt en wij kopen het ook niet meer kant en klaar 😀 nee wij maken het ook zelf 🙂

  3. hij is zo lekker die eiersalade van je 😀 laatste keer dat ik bij je was moest je het echt weg halen hahahaha ik maak het hier in het weekend regelmatig, sammie zegd dan eitje van rachel mam hahah en dan lekker op stokbroodje 😀

    1. lol ja dat is gewoon een tik van me vind dat zo lekker haha en dan heb ik weer een periode waar ik overal mango chutney door heen flikker joh lekker bezig toch hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.