Eindelijk een horloge weer!

Eindelijk een horloge weer!

Jeetje de zoektocht heeft bijna een jaar geduurd!! Wat wel en wat niet kopen. Voor sommige is het even naar de winkel, eentje uitzoeken en klaar.

Nee deze muts moet natuurlijk weer nadenken en onderzoek doen en kijken of het allemaal wel waard is en nuttig. Want ja…het is maar een horloge mensen!!!

Ik wilde eerst heel graag een iwatch. Super leuk, super fun en echt mijn ding kwa gadget. Maar ben ik dat wel waard en zal ik alles gebruiken aangezien mijn iphone 7 plus ook dag en nacht om mijn nek hangt om het zo maar te zeggen. Nou na passen en meten en van een vriendin hem om gehad te hebben had ik zoiets van ja uh leuk maar uh voor dat geld ….nee niet voor mij. Had er zo eentje kunnen kopen maar ik vind het gewoon niet waard.

Ik heb altijd een Ice Watch gehad. En ik had ze in alle kleuren!!! Ik vond het toen al fijne horloge’s en ze zaten mij ook lekker want dat is ook een dingetje natuurlijk op die polsjes van moi 😉

Ik had op het net al wat bekeken en ik kwam steeds weer terug op mijn “oude” Ice Watch, die ik toen had. Nou op naar de winkel dan maar!! Ik keek daar naar mijn oude, die ik dus al had gehad maar zag erboven de nieuwe versie en moest daar even aan wennen. De band is gewoon glad en die van mijn oude meer dat robuste. Sjonge jonge dacht ik, meid doe niet moeilijk hahah. Nou uit eindelijk een keuze gemaakt en ja ik ben er super blij mee!!

Dit is hem geworden!! Een witte, met een gekleurde wijzerplaat. Hij moest ook wat groter zijn kwa formaat want je had hem ook een slag kleiner maar kom ik weer, ik heb altijd grove dingen om mijn pols gehad omdat het anders weg viel omdat ik zo iel ben.

Ik kan weer op tijd komen dus (kwam ik toch wel hoor maar goed:P) En ben er heel blij mee!

Ik heb hem gekocht in leidschenhage, en hij kosten 99,00 euro.

Wat vinden jullie ervan? En wat voor horloge hebben jullie?

4 gedachten over “Eindelijk een horloge weer!

  1. Mooi horloge!

    Ik draag eigenlijk al sinds 2001 geen horloge meer. Toen woonde ik in Nice en was niemand echt met de tijd bezig .. hahaha

    1. Haha oké ja ik ben ook niet altijd met tijd bezig maar vind het gewoon leuk om wat om te hebben ook en te combineren met armbanden, ik miste gewoon wat om mijn pols!

  2. Ik heb dus wel een Apple watch en kan niet zonder! Gebruik ‘m vooral als activitytracker, dus stappen tellen en registratie in de sportschool.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.