Elk jaar weer de date met de tandarts.

Elk jaar weer de date met de tandarts.

Yep iedereen gaat naar de tandarts…nee dat is niet waar want ik ken ook mensen die gewoon nooit gaan tot dat ze het uit gillen van de pijn.

Ze zijn bang of kunnen het niet betalen. Dat laatste vind ik trouwens echt diep triest want ik vind dat elke Nederlander gewoon geholpen moet worden toch?

Maar goed wij hadden weer onze jaarlijkse controle met het de hele familia B. Nou ja Roon ging niet mee door omstandigheden dus die gaat een week later. Ik zie gemiddeld de tandarts een stuk of 8 keer per jaar omdat mijn gebit heel hard achteruit gaat door alle tekorten. Maar de meiden hebben nog gezonde sterke tandjes en dat willen wij graag zo houden natuurlijk 😀

Dus tijd voor de tandarts!

Ja daar hoorde natuurlijk weer een selfie bij hahah. Ik ging als eerste want er was weer een vulling uitgevallen en dat wilde we zo snel mogelijk fixen natuurlijk. Zonder verdoving uiteraard!! Het was eigenlijk zo gebeurd weer 😉

De meiden werden ook gecheckt en helemaal goed gekeurd zonder gaatjes :D. Rashel heeft ooit een klein gaatje gehad en verder nooit en Niomi nog nooit dus daar is deze moeder alleen maar blij om!

Een fris gebit vind ik gewoon belangrijk want dat is toch je visite kaartje, net zoals je handen. Het moet er gewoon verzorgd uit zien 😉

Wij zijn dus weer, nou ja hun zijn weer voor een jaar klaar!!

Zijn jullie bang voor de tandarts? En ga je elk jaar?

5 gedachten over “Elk jaar weer de date met de tandarts.

  1. Ik heb laatst de hele reutemeteut gehad maar dat wist je al hihi.
    Ik heb een enorme angst overwonnen voor de tandarts en heb een speciale tandarts die mensen behandeld met angst 🙂 Ze is echt superlief en ga nu weer met plezier heen om het maar even zo te zeggen 🙂

    Ik ga we meerdere keren per jaar. Loop ook bij een mondhygiëniste dus zit zeker wel 3-4 keer per jaar in de stoel nu.. Maar ja als secretaresse moet je ook wel een mooi gebit hebben want je bent toch wel een visite kaartje van een bedrijf straks

    1. nou idd!! en fijn dat je iemand hebt waar je je toch een beetje op je gemak voelt want dat is heel belangrijk!! mijn tandarts ken ik al 20 jaar en weet nu wel hoe of wat en ook wel of niet dingen uitvoeren. een verzorgd gebit ik blijf erbij!!

  2. Ik ben zelf heel bang van de tandarts ondanks dat ze mij toch elke keer weer geruststeld en de afspraak duurt ook langer daardoor dan wanneer je gewoon naar de tandarts gaat zonder angst. Zij calculeert dan extra tijd in. Ik ga welk elk jaar naar de tandarts, 1x trouwens i.p.v. 2x

    1. vervelend voor je zeg dat je zo bang bent. ik ben gelukkig nooit bang geweest en vind boren juist heerlijk hahah meiden en roon zijn ook niet bang gelukkig

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.