En dan ben je ineens 30?!

En dan ben je ineens 30?!

Na heel veel beauty gerelateerde posts, vond ik het wel weer eens tijd voor een wat meer persoonlijk artikel 🙂

8 maart 2020, de dag waar ik echt jaren tegenop heb gezien. Want jawel, deze meid is afgelopen zondag 30 geworden.

Geen idee waarom ik er tegenop heb gekeken? Want echt een drama is het niet… Wellicht het idee dat de 40 nu dichterbij komt? Ik heb geen idee.

Hoewel we een leuk, maar ook druk weekend achter de rug hebben, voel ik me nu als 30’er niet heel veel anders dan een paar weken geleden.

Heel veel zeiden de afgelopen tijd: Dais, het is maar een getal. En I know, maar toch kon ik mezelf niet overgeven aan het idee dat ik nu de 30 heb aangetikt. Nu ik het na een kleine week gewend ben, heb ik er niet meer zo’n naar gevoel bij en heb ik er tot ver vrede mee 🙂

Zagen jullie ook op tegen een bepaalde leeftijd?

11 gedachten over “En dan ben je ineens 30?!

  1. Aah gefeliciteerd nog! Ik begin wel steeds minder tegen de 30 op te zien. Ik ben nu ruim 26, en toen ik 25 werd vond ik dat echt erg, want dicht bij de dertig en ‘nu ben je dichterbij de 50 dan bij de 0 hahaha’. Maar eigenlijk vind ik niet meer zo erg nu, weet niet precies wat er verandert is.

  2. had je al gefeliciteerd maar bij deze nog een keer …gefeliciteerd!! ik ben vet 14 jaar ouder dan je maar nog zo idioot als toen ik 30 was hahah

  3. Wel wat te laat, maar toch nog proficiat metje verjaardag! Ik ben ondertussen 50+ en zeg inderdaad zoals zovelen “het is maar een getal!”

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.