En dan ga je out…

En dan ga je out…

Dat het lichaampje al aan het opgeven is wisten we al en dat het een keer fout zal gaan wisten we ook, nou ging het ook donderdag.

We waren ergens en ineens ging het licht uit bij rach, roon was er niet bij ik was met de meiden en het enige wat ik nog weet is dat ik zei heb mijn kalium nodig en dat ik nio hoorde gillen “help me want me moeder gaat dood” dan word er een infuus aangelegd en krijg je alleen naalden voor een gas test en een bloedtest in je donder, not nice geloof me, vooral de gas test niet want die doen ze met een injectienaald vanuit je pols nemen.hartflimpje werd er gemaakt en werd aan de toeters en bellen gelegd. Kalium was dusdanig aan het dalen naar 2.7 en kreeg ik dus een zak kalium aan het infuus en och wat deed dat pijn omdat mijn anderen al niet veel meer kunnen hebben. het zal 3 uur duren de kalium maar de eerste zak was al snel leeg en dacht ik van oooh ben nu al klaar…ja niet dus 😐 er moesten dus nog 2 zakken aangehangen worden maar ik had daar totaal geen zin in, me kids waren weg gehaald, roon was er niet alleen me schatje @debberrr stond ineens naast me bed omdat ze hoorde dat ik alleen was.

ik was in alle staten behalve de goede die avond en nee ga geen tekst en uitleg vragen want er zijn ook nog dingen die gewoon prive zijn ;). ik kreeg op gegeven moment een berichie van roon Β en toen sloegen me stoppen door en heb ik aan de bel getrokken en heb ik het infuus af laten koppelen. Wel met het advies dat het kalium thuis in rap tempo verhoogd moest worden ipv eerst 3×20 toen 3×40 en nu zit ik aan de 3×50 ml.

geschrokken? ja dat zeker ja en het liefst draag ik de kalium flessen op me rug nu met een rietje erbij, ja klinkt lollig maar zo is het wel πŸ˜‰ is het niet dat ik dood ga van de pijn savonds en snachts nee is het wel me kalium die ineens een daling geeft en mijn gewoon van de wereld trekt πŸ™

jullie zijn weer even up to date, ik wil iedereen bedanken voor de lieve twitter, facebook en instagram berichtjes πŸ˜‰

7 gedachten over “En dan ga je out…

  1. Jee heftig dit, wat zullen je meiden enorm geschrokken zijn… En ja zelf natuurlijk ook.
    Fijn dat je weer lekker thuis bent, sterkte.

  2. Jeetje Rach, wat een gebeurtenis weer, wat zullen je meiden geschrokken zijn. Hopelijk stijgt de kalium snel en kun je weer volop genieten van je gezinnetje zonder al die pijnen….

  3. “kuttrut” zoals je dat zelf altijd zo lekker kan zeggen…… maar toch hou ik van je hihih

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.