En dat is kickbokschick nummer 2

En dat is kickbokschick nummer 2

Nou we hebben er nog een boksertje bij hoor hihi rashel heeft vandaag een proefles mee gedaan en kind was zo fanatiek ook en ze vond het zo leuk dat ze eigenlijk stond te trappelen om haar roze broekje in ontvangst te nemen hahah. Helemaal gaaf man!! Niomi heeft een uur lang met de meester getraind omdat er geen ander meisje meer was en je begrijpt dat ze gesloopt is want de andere kinderen wisselen als de piep gaat maar nio had niemand om te wisselen dus een uur bikkelen voor die tut πŸ˜€ en ze heeft het vol gehouden!!!

Ik heb werkelijk een uur genoten daarzo al kijkend naar me meiden die een kussen stonden af te rossen en er plezier in hadden:D dat word lekker druk voor ons, nou ja meer voor roon want ik trek dat niet om 3x in de week daar een uur te zitten maar ik gaat zeker elke woensdag mee :D, aldus een trotse moeder πŸ˜€

15 gedachten over “En dat is kickbokschick nummer 2

  1. Gaaf zeg!! πŸ˜€ Wat een stoere chick! Gaaf dat ze de broeken en shirtjes ook in t roze hebben πŸ™‚
    Ik wou dat er al iets was voor Aileen maar meeste sporten/dansen begint pas bij 4jr. Maar zodra het kan gaat zij ook naar iets leuks! πŸ™‚

  2. Oh wat gaaf, ik vind het altijd leuk als kinderen een andere sport kiezen dan vele van hun klasgenootjes (mits de halve klas er ook op zit, dan heb ik niks gezegd)

    πŸ˜€

  3. Oh wat heerlijk toch! echt super! Zoals ik al op instagram zei: ik vind de roze broekjes heel cool! Misschien als ik me weer een stuk beter voel dat ik er ook maar aan begin…

  4. nou mama kijk maar uit of moet ik zeggen laat andere maar uit gaan kijken want ze beschermen hun mama natuurlijk super goed hahahah heel leuk dat ze allebei aan het knallen zijn daarzo, fijne trainers ook he πŸ˜‰

  5. GAAFFFFF dit zeg:D en stoer man!! heerlijk om ze dan zo fanatiek bezig te zien he rach;) geniet er lekker van op de woensdag tut

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.