En moeders ook een tattoo

En moeders ook een tattoo

Lekker zeg 2 blogposten achter elkaar over een tattoo haha, maar goed die van Rashel is natuurlijk een andere 😉

Ik heb deze tekst al zolang op mijn lijstje staan en hij hoort dus eigenlijk op je schouderblad of aan de voorkant van mijn lichaam. Net onder mijn sleutelbeen wilde ik hem.

Maar dat ging hem gewoon niet worden, want alles is daar zo dun….geen doen dus. Maar toch wilde ik gewoon die tekst op mijn lichaam, klaar. En dat is nu gebeurd. De tekst heeft voor mij wel een betekenis natuurlijk, de kracht om door te gaan….tja thats me

Ik had alleen de tekst, maar Niomi had een teken erbij verzonnen alleen die hebben wij moeten halveren om het zo maar te zeggen anders zou het niet passen en niet staan. Alleen nu vond Martin, onze tattoo man, het ook mooi als het teken erboven zou komen en dat gaat ik dus ook doen over een week of 3!!

Niomi wist trouwens niet dat ik haar teken erbij zou laten zetten en kind was door het dolle heen dat mama haar getekende teken voor mij erbij had laten zetten :),  heerlijke griet!! Ze zei “mam, dat betekend zoveel voor mij” aahh, hou van die meid!! Heb het voor mijzelf gedaan maar ook voor haar, om een moeilijke periode met haar af te sluiten die wij hebben gehad met onze puber ;). Daar is nu gelukkig niks meer van alleen maar dikke vette liefde voor mijn dochter en bff <3

Waarom er ook boven dan vraag je je af…, nou ik wil gewoon die arm vol!! En ik ben niet van de plaatjes of afbeeldingen ect. nee ik ben een teksten vrouwtje dus  hier en daar een tekst met af en toe een teken erbij vind ik prima.

Hij ziet er ondertussen al weer wat beter uit. Deze foto is 3 dagen na het zetten gemaakt. Ik was bond en blauw kan ik je vertellen haha. Maar het was te verwachten natuurlijk maar goed ik heb het ervoor over gehad.

Wij zijn natuurlijk weer bij Tattoo Martin Delft geweest!! Wij vinden het daar fijn en hun zijn ook de enigste die ons mogen pijnigen hahah.

Roon gaat begin december weer dus wij zijn lekker bezig met ze alle 😀

Eén gedachte over “ En moeders ook een tattoo

  1. gave tattoo! Ik heb er zelf geen overigens maar die van jou vind ik mooi, dat teken is ook prachtig Niomi!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.