En nog eentje in mijn oor….

En nog eentje in mijn oor….

Hey!!
Zijn jullie al piercing moe hahaa, jeetje je ziet niks anders voorbij komen hier lijkt het wel :D.
Mijn zus schreef er al een blogpost over en nu ik 😀

Anyway, ik heb al een aantal piercings in mijn oren en ja er is altijd plek voor meer en zo ging ik dus weer de pijnbank op zoals mijn moeder dat kan zeggen.

Het gaat om de bovenste piercing!!

Ik had als laatste die staaf laten zetten aan de ander kant en dat wilde ik dus niet aan deze kan ook doen dus dan maar zo gedaan :D. In deze vlog kunnen jullie zien hoe ik erbij zat hihih.

Ja het deed weer pijn en ja ik ben er weer blij mee!! En ja natuurlijk ben ik al weer aan het bedenken wat mijn volgende word 😀

Wat denken jullie?

Ik heb deze piercing laten zetten bij tattoo martin in delft

4 gedachten over “En nog eentje in mijn oor….

  1. Tof hoor. Ik heb zelf alleen een helix maar die blijft telkens ontsteken. En van de week was ik bij de kapper en toen bleef ze met de kam aan het ringetje hangen en was het weer raak. Dus denk dat ik ‘m er helaas uit moet laten halen.
    Ik las ook van je tongpiercing die niet kon. Een vriendin van mij heeft een smileypiercing (in het velletje net boven haar voortanden en een piercing onder haar tong in dat velletje. Misschien is dat wat voor je.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.