En tattoo #6

En tattoo #6

Het is weer gebeurd…. tatoo #6 is een feit.

Disclaimer, ja ja daar is de disclaimer weer!! Mijn ouders hebben toestemming gegeven voor het zetten van deze tattoo. Ze staan volledig achter mijn keuze. Het is mijn lichaam en mijn keus. Negatieve comment’s worden dan ook gelijk verwijderd 😉

Van de week mocht ik weer de pijn tafel op.
Mensen die ons langer volgen weten dat onze tattoo’s een betekenis hebben. Deze alleen niet. Deze tattoo heb ik gewoon gezet omdat ik hem mooi vond. En eerlijk gezegd ook niet eens zelf bedacht. Ik heb hem bij een zangeres gezien en had zoiets van ….die wil ik ook!!

Tja dan komt weer het overleg proces met mijn ouders natuurlijk. Want jullie moeten niet denken dat ze gelijk altijd ja zeggen!! Nee er word over gepraat en overlegd of het wel mag. Nou bij deze hadden we toch wel strubbelingen hahah. Van mama haar kant een beetje en papa had zoiets van oh no niet in je nek! Ik ben nog jong en moet nog van alles mee maken kwa school en werk gebied en sommige bedrijven willen er niks van hebben, van tattoo’s dus ja … wat doe je dan he. Ik wilde hem dus dan op mijn rug zetten totdat mama zei van ja Ras leuk, maar dat is niet waar jij hem echt wilt hebben en je loopt er wel de rest van je leven mee!! Nou toen was het passen en meten en uiteindelijk toch in mijn nek waar ik hem ook echt wilde hebben. Je ziet hem maar ik kan hem ook verbergen. En in het ergste geval gaat er een laag consealer over hahaha.

Het staat voor vertrouwen.

Ondanks dat mijn vader het niet echt zag zitten, vind hij het wel heel erg gaaf en mooi geworden. Mama is jaloers en wil deze ook hahah.

Tattoo #6 staat dus, op naar de volgende? Wie weet!!

In de vlog die zondag online komt zien jullie hoe ik er voor zat toen hij gezet werd.

21 gedachten over “En tattoo #6

  1. Mooi hoor! Ik houd wel van Chinese tekens. Heb zelf geen tattoo, maar denk dat als ik er een neem hem liever op een ander plekje zet hihi.

  2. Een mooie betekenis voor de tattoo en op een plek waarbij je je haar er over heen zal kunnen hangen zal dit eens nodig moeten zijn. En precies wat je moeder zei, laat hem niet zetten daar waar je het misschien liever niet wilt hebben, want dan ga je er misschien toch van balen.

  3. Cool. Je kan er altijd foundation overheen doen. Wat dat is het een handige plek, mocht een werkgever moeilijk doen.

  4. Stoer hoor. Ik vind het altijd mooi bij een ander maar zelf durf ik niet zo goed. Zou ook niet weten wat, dat helpt ook niet.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.