Ergernissen: Wat irriteert mij nou het meeste?

Ergernissen: Wat irriteert mij nou het meeste?

Een ergernis, iedereen heeft ze wel: dingen waar je je mateloos aan kan ergeren.

Ja echt, niet zeggen: een ergernis: ik heb die niet. Ik weet zeker dat als je na gaat denken je ze echt wel hebt 😉

Waar erger ik me aan:

Ergernis 1:

Een van de dingen waar ik me aan kan ergeren is als mensen bij me aan tafel zitten en dat dan de kaken ofzo niet goed goed werken waardoor je continue een soort van knikgeluid hoort.. Oh daar kan ik zo slecht tegen ( mensen kunnen er niks aan doen dat weet ik maar ik kan dan echt weglopen van tafel hoe ongezellig dat ook is… Ik wordt er dan nerveus van joh.. Brrr de gedachte alleen al..

Ergernis 2:

Ook een dingetje waar ik me aan erger is als mensen dingen beloven en het niet nakomen. Dit is onlangs gebeurt en kan me dan echt ergeren aan die mensen als we er dan een keer zijn. Vooral als je dan foto’s voorbij ziet komen van mensen die dan alle lol van de wereld hebben. Of hun mooiste dag terwijl diegene een afspraak met me hadden (het ook niet afzeggen of iets). Heb toen met iemands mooiste dag heel badass een status op facebook gezet waar ik heel subtiel mijn ergernis liet merken. Jaar laten waren ze uit elkaar… Voor niks irritatie dus achteraf.

Meestal herpak ik mezelf dan wel hoor en ga ik weer door met de orde van de dag 🙂

Dit waren echt wel 2 dingen waar ik me toch wel het meeste aan erger. De 2e herkennen de meeste wel denk ik. Iets waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Soms vind ik het niet erg hoor, vooral als het me net goed uitkomt. Maar als je dan al van alles hebt lopen regelen ervoor komt het wel heel rauw op je dak.

Hebben jullie wel eens dingen waar je je echt heel erg aan kan ergeren?

En wat doen jullie hier dan tegen? Hele dag niet te genieten of heb je zoiets van opstaan en weer doorgaan?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.