ESPRIT – Pre-Spring 2021

ESPRIT – Pre-Spring 2021

Esprit neemt klanten mee op een reis door de tijd: geïnspireerd door de archieven uit de jaren negentig gaat het merk de toekomst tegemoet met zijn kenmerkende positieve levenshouding, een modern silhouet en innovatieve, duurzame stoffen. Met de lente / zomercampagne 2021 blikt Esprit terug op 30 jaar op duurzaamheid geïnspireerde modegeschiedenis. In navolging van het credo #ReimagineLife, neemt Esprit zijn erfgoedklassiekers uit de jaren 90 over – gemoderniseerd door een toenemende focus op comfort op de huid in ons dagelijks leven. Zowel de collectie als de campagne vertegenwoordigen het holistische bewustzijn van het leven en de waarden van Esprit: Positief. Zinvol. Verantwoordelijk. Innovatief.

Duurzame premium materialen en moderne vormen vormen de nieuwe collectie van Esprit. Als vertegenwoordiger van de filosofie en levensstijl van het merk, model en ondernemer Anna Schürrle samen met de Spaanse acteur Andéres Velencoso model ter ondersteuning van de bijbehorende campagne. “Anna Schürrle en Andéres Velencoso zijn niet alleen de gezichten van onze campagne, maar delen ook onze waarden en staan ​​voor een positieve levenshouding. De campagne blijft de belangrijkste focus op het welzijn van de drager: zich goed voelen met en tijdens het dragen van de kleding, comfort op de huid en het heldere bewustzijn dankzij de duurzame productie van de kledingstukken.

De collectie is geïnspireerd op de Lente / Zomer catalogus uit 1990, genaamd “de cyclus van vernieuwing”. We willen en hebben allemaal positieve verandering nodig, en dat is hoe Esprit het nieuwe jaar en het komende seizoen wil beginnen. Verder houdt de campagne vast aan de unieke en onveranderde positieve houding die ons merk kenmerkt. Dankzij Anna en Andéres hebben we deze elementen naar het heden vertaald en nieuwe interpretaties van de lookbook-afbeeldingen uit 1990 toegevoegd ”, zegt Maria Pambori, Chief Brand Officer bij Esprit. Het concept van de collectie draait om een ​​duurzame, verfijnde levensstijl en presenteert nieuwe favoriete stukken die comfort en een goed bewustzijn belichamen.

THE NEW HERITAGE – THE COLLECTION

Verandering begint hier – met bewust vervaardigde, duurzame en tijdloze stijlen die verschillende mix en match-mogelijkheden bieden gedurende verschillende seizoenen en die zijn geïnspireerd door de natuur en haar elementen aarde, lucht en water. Van gestreepte overhemden en lichte linnen broeken tot zachte truien, vintage jeans en stoere spijkeroverhemden, de items bereiden zich voor op het hier en nu. Nooit uit het zicht: duurzame stoffen en milieuvriendelijke productieprocessen.

Bovendien vormen materialen zoals linnen, hennep en biologisch katoen een aanvulling op superzachte Tencel, elastische T400® en verkoelende Coolmax®-vezels. Door de ongelooflijk zachte wastechnologie zorgen de denimstijlen voor een betere ecologische voetafdruk: minder energieverbruik, minder vervuiling, minder chemicaliën. Natuurlijke kleurprocessen die voortkomen uit biologisch afbreekbare planten zorgen voor een prachtig pastelkleurenpalet en zijn tegelijkertijd milieuvriendelijk.

De lentecollectie 2021 vertegenwoordigt het volgende hoofdstuk van Esprit’s reis als premiummerk en legt de juiste basis dankzij bewuste acties en innovatieve ontwerpen: tijdloze mode met geweldig comfort op de huid, dat zorgt voor feelgood-momenten en bijdraagt ​​aan een beter milieu.


Verkrijgbaar in Esprit-winkels en online via esprit.nl vanaf 15 maart 2021.

3 gedachten over “ESPRIT – Pre-Spring 2021

  1. Oh ja ben dol op Esprit.
    Goede kwaliteit en ook nog leuke prijzen.
    Helaas is de winkel bij ons verdwenen, maar online gaat goed.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.