Essence marble highligter

Essence marble highligter

Tuurlijk Rach, koop nog een highlighter….je hebt er niet genoeg he!!

Uhm nee ik zag hem liggen, testen hem in de winkel en was weer verkocht en ja ging dus weer op mijn bek en kocht er weer eentje. Essence had weer nieuwe dingen in de schappen liggen zo ook deze. Een marble highlighter die je ook gewoon mooi als bronzer kan gebruiken.


Nou zoals je ziet geeft die aardig wat pigment af!! En ik ging hem testen en was even flink enthousiast en ja je raad het al….leek wel een discobal!! Dus tip als je hem koopt, breng hem vooral subtiel aan en ram niet je kwast er door heen zoals ik dus altijd doe :D.

Hij was 3,59 bij het kruitvat.

4 gedachten over “Essence marble highligter

  1. Je kwast er doorheen rammen 🙂 Ik moest er van glimlachen. Maar ik snap helemaal wat je bedoelt. Ik heb een hele fijne primer voor mijn lippen en echt, als ik er al naar kijk zijn mijn lippen helemaal wit. Met beleid dus en een tikje gebruiken is genoeg, hahaha.
    En wow, wat een pigment komt er van de highlighter af zeg!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.