Essence notd

Essence notd

Ondanks ik niet meer zo van de donkere kleuren ben, heb ik ze toch gewoon even zwart gemaakt!Β  Ik zag afgelopen vrijdag mijn nichtje en die had ook zwarte nagels en dat trok mij gewoon, en ja ik moest dat ook hebben.

Nou had ik nog een lakje staan van Essence, van de halloween collectie, die ik nog niet eerder op heb gehad. Dus besloot ik deze maar eens lekker te gaan smeren.Ik heb er een base coat van de Hema onder gedaan, want ik heb het wel eens zonder een base coat gedaan, een donkere kleur, met als gevolg dat ik hele verkleurde nagels had omdat het er gewoon ingetrokken was. Dat wilde ik nu dus even niet weer hebben he ;).

En ik ben er nog blij mee ook πŸ˜€

Het lakje is dus van Essence, 01 witch you were here. Het was weer een LE lakje dus ze hebben hem niet meer πŸ™ helaas en sorry.

Ik heb hem een gel top coat gegeven, die ook van Essence is, en die geeft echt een hele mooie glans. Een gel top coat waar je geen lamp bij hoeft te gebruiken. En als laatste heb ik de druppels van Essence gebruikt zodat alles lekker snel droogde, en die druppels zijn echt een aanrader! Ik heb ook een spray maar de druppels vind ik fijner (staat niet op de foto)

Ik heb maar een laagje gedaan, want hij dekte gelijk als een malle en ja daar waren we blij mee! Topcoat erover en mijn nageltjes zijn all black! Nu eens kijken hoe lang ik dit leuk gaat vinden haha.

Het is er wel het weer voor moet ik zeggen, grauw en koud πŸ˜‰ Maar een mooi beige nude kleur gillen mijn nagels ook wel om dus dat zal wel het volgende projectje worden πŸ˜€

Dragen jullie wel eens zwarte nagelak ?

De kerst komt er weer aan en ik zat even tussen al mijn nagelak spullen te snuffelen en zag daar weer van alles leuks liggen!! De konad stempels!! Zo dat is lang geleden dat ik die heb gebruikt :D, maar misschien wel weer een leuk idee voor de feestdagen. Ook de stickers had ik nog dus als jullie het leuk vinden kan ik wel een kerst-nail-blogpost maken πŸ˜‰

8 gedachten over “Essence notd

  1. Prachtige kleur ! Staat erg mooi . Ik vind het wel een aanrader πŸ™‚
    Zelf ga ik altijd voor de kleur beige , maar een wat donkere kleur zoals ik dit nu
    bij jou zie, wil ik ook wel .
    Dus we gaan even op zoek naar een zwart kleurtje , de basis en topcoat heb ik al .
    xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.