Essence stampy nailart set

Essence stampy nailart set

toen ik het ergens las op het www dat er van Essence een stampy set te koop was, was ik natuurlijk gelijk reuze nieuwsgierig. ik als konad freak wilde het hebben en proberen…..ja dikke pech dus want hier in de omgeving geen setje te krijgen he :s, maar goed, Deb die het setje wel wist te bemachtigen was voor mij zooow super lief om even de stad in te gaan nog om een setje te scoren voor rach, super thnx meis! ik kreeg het setje gister binnen met een lief kaartje :D. echt tijd heb ik nog niet gehad om te testen maar niomi zag al weer sterretjes natuurlijk toen mijn nagelak kist open ging hihi dus die heb ik even bestempeld :D. ik ga deze week ff los op me eigen nagels en ben benieuwd 😀

Op niomi haar nageltjes ging het wel maar moest wel even eerst goed de stamp schuren met een nagelvijl. we zullen zien van de week:D

38 gedachten over “Essence stampy nailart set

   1. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA!!
    Ja, stuur er maar eentje op, haha! Dan ga ik er een tutorial over maken 😛 met een filmpje, hahahahahah! :lo

    1. mohahahah jij heb balle rowin 😛 goedzo jammer genoeg kan ik er geen eentje op sturen naar je omdat ze hier niet te koop zijn 😉 daarom heeft deb er eentje voor me geregeld 😉 maar ik zou zeggen ga naar het kruitvat, koop een setje en ga de competitie met me aan 😛

 1. ik heb het setje niet wel bij vriendin gezien maar vind het er heel cheap uit zien vergeleken konad 😉 maar goed dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat het niet werkt

 2. gut hebbie dr weer hierboven moahahah zo tipisch jij altijd lol @ bianca haha
  maar goed leuk rach dat ze een setje opgestuurd heb gekregen van iemand van het www 😀

 3. hahaha gaaf dat je er zo eentje te pakken heb kunnen krijgen 😀 ben benieuwd naar je revieuw maar verwacht er niet al teveel van aangezien konad konad blijft 😉

 4. dat is lief dat er even op afstand een setje geregeld word 😀 hier ook niet gezien hoor in de winkels dat setje 🙁

 5. hahah he he ze heeft er eentje hoor lol nou ben benieuwd konad queen wat gij er van vind 😀 en wat lief van deb dat ze dat voor je gedaan heeft 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.