Even een update heuurrr!

Even een update heuurrr!

Joehoooooeeee, daar ben ik weer eens met een persoonlijke post!

Het is de afgelopen tijd vooral persbericht geweest dat ik hier gedeeld heb, maar dat was ook niet zomaar…

Het is de afgelopen maanden echt een beetje druk geweest hier.. Ik ben sinds juni onder een andere winkeleigenaar gaan werken. En net in voor de vakantieperiode aan.

Hoewel ik helemaal geen vakantieuren/dagen had op dat moment, gingen mijn collega’s wel op een welverdiende vakantie. Ook hadden we een aantal mensen die er even uit waren (tijdelijk) die nu ondertussen wel weer aan het werk zijn.

Je kan je goed voorstellen dat de afgelopen vooral in het teken stonden van werken, werken, werken.. Ook de studie is weer gestart en ik ga dan ook wekelijks naar Zwolle, waar ik van 08.30-18.00 uur fysiek les heb. Nou dat is na een jaar online onderwijs best wel even wennen kan ik je vertellen haha.

We zitten nu in de Herfstvakantie en ik kan eindelijk zeggen dat het nu allemaal op rolletjes loopt qua werk, school etc. oftewel, ik heb mijn ritme denk ik wel gevonden hierin.

Privé gaat het gelukkig goed. Natuurlijk was het vlammetje van mijn energie einde zomervakantie wel ff uit hoor, door de drukte in de winkels (winkeleigenaar waar ik nu voor werk heeft meerdere winkels). Maar nu het de scholen weer begonnen zijn en iedereen ook weer aan het werk is, merk je dat de rust en regelmaat in het werkveld weer “rustiger” is en dat werkt een stuk relaxter hoor. Maar ik zit weer vol energie en ook qua bloggen ben ik weer aan het knallen! Niet alleen hier heb ik weinig tijd gehad voor artikelen, ook mijn eigen blog heeft enorm geleden onder de drukte van afgelopen tijd. Op insta kwam op den duur maar 1 post per MAAND online.. Nou dan is het wel heel erg hoor..

Ik vond echt dat ik jullie ff een update verschuldigd was. Want het voelde echt alsof ik jullie ff in de steek liet en dat was echt niet de bedoeling.. Want ik wist dat ik naar een drukkere winkel zou gaan.. Maar deze zomer was wel ff aanpoten haha, niet erg.. Hoort erbij.. Maar jullie verdienen ook de nodige aandacht 😊

Hoe hebben jullie de afgelopen zomer doorgebracht? Vakantie gehad? Ook keihard aan de bak gemoeten? Let me know!

13 gedachten over “Even een update heuurrr!

  1. Je moeder houdt ons gewoon op de hoogte hoor 😉 Druk is helemaal niet zo verkeerd maar ik begrijp dat na die drukke periode een beetje rust ook wel welkom is!

  2. wat een superleuke bril 1 Heelrijk te horen dat je je ritme hebt gevonden, als je lekker in je vel en ritme zit, kan je weer ouderwets gaan knallen!

  3. Dat klinkt heel erg druk. En toch is het goed om dan even te kiezen. Dat is altijd beter dan alles maar half te doen (soms doe ik het weleens zo). Hoop dat je nu wat meer rust vindt om alles weer op te starten.

  4. Ja, als je te lang alleen bezig bent met dingen die moeten en niet met wat je leuk vindt, dan gaat dat aan je vreten. Kan ik me voorstellen dat dat wennen is. Wel veel leuker en gezelliger denk ik?

  5. Hier een combi van bloggen en vakantie. Maar als we op vakantie gaan gaat mijn laptop mee, bloggen is voor mij ook ontspanning

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.