Even een vluggertje

Even een vluggertje

Je snapt natuurlijk wel dat ik niet zoveel zin heb om te updaten met dat mooie weer en savonds ben ik meestal te moe voor of zit ik lekker op de bank 😉
maar we hebben fotos en dat scheelt altijd wel een hoop tiepwerk 😀

Wij vermaken ons prima in het zwembad en hebben gister een heerlijk luchtbed erbij gekocht zodat ik lekker kan dobberen want die band is niks voor mij hahah. Nieuwe schoenen gekocht gister na het klote nieuws van mijn kalium had ik gewoon ff zin in troost shoppen ;). Ik heb van de week sato soep gemaakt en zal binnen kort even het receppie ervan plaatsten zoals ik het gemaakt heb;)

Vanmorgen naar de huisarts geweest en nu was mijn bloeddruk weer veel te laag, 90/55 pfff dus ik moet het rustig aan doen en morgen weer bloedprikken en hopelijk is het kalium dan wel gestegen anders word het een ritje ziekenhuis. maar dat is morgen, ik ga nu weer met mijn grietjes genieten 😀

5 gedachten over “Even een vluggertje

  1. jullie en vooral jij bent aan het genieten en dat is al een toppunt mokkel van me ;)zag je vanmorgen lopen op je nieuwe schoenen en ze zijn echt heel gaaf:D

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.