even een vluggertje…

even een vluggertje…

En nee ik ren nu niet met manlief naar boven hahah. nee doe het ff snel tussen alle stress en b-day voorbereidingen door. als eerste wil ik hunΒ feliciteren met het super nieuws dat ze gezins uitbreiding krijgen πŸ˜€ gefeliciteerd namens ons en geniet ervan!!

Alle voorbereidingen voor morgen zijn getroffen, alles is klaar voor rasje haar b-day party πŸ˜€ morgen alleen de taart ff ophalen en feesten maar!!Β  Roontje moet helaas even een paar uur werken maar gaat een stuk eerder weg en is een uurtje later op de party aanwezig dus dat valt nog mee.

Gister kreeg ik me lap terug (yay zou je denken) nou dus NOT. ik starte hem op en kreeg gelijk de foutmelding dat de pc niet correct is afgesloten of er is een systeemfout opgetreden en windows zou niet kunnen worden gestart, ja met installatie cds, WTF:@ werkelijk me bloed kookte echt!! ben hem 2 weken kwijt geweest en krijg hem dan nog niet gemaakt terug, geloof me de persoon die mij vanmorgen aan de telefoon heeft gehad verlangd echt naar een nieuwe baan! niet dat ze er wat aan kon doen maar ik zei ik zou me dood schamen om daar nog de telefoon op te moeten nemen en klanten te moeten afzeiken met het verhaal van u laptop staat nog op de bank voor extra controle (zo ben ik de afgelopen 2 weken behandeld)Β  maar goed hoe kwader rach is hoe meer ik voor mekaar krijg (stom he haha ) uit eindelijk heb ik me lap aan de praat gekregen met dvds! hij loopt nog niet soepel maar goed terug te komen op het telefoon gesprek met packard bell……de dame achter de tefeloon zei “omdat u vroeg belt heeft u misschien geluk dat u nog terug gebeld word door de technische afdeling” nogmaals WTF!!! ze hebben nu nog niet gebeld en het is nu bijna 14.00, stelletje lossers!!

afijn adem in adem uit en focus me op het feestje van morgen:D …..dit was vlug toch πŸ˜€

36 gedachten over “even een vluggertje…

 1. Mooi dat het feestje geslaagd is!

  Ik krijg ook de schijt ervan, heb laptop ook nog niet terug. Die bedrijven ook, allemaal hetzelfde, grr!

 2. Die ging er even vlug door! πŸ˜›
  Vieren jullie je verjaardag niet samen?

  Wat een gedoe om zo’n laptop zeg! Laten ze je nu gewoon eventjes goed helpen volgende keer. 😐

 3. Als een rode lap bij een stier daar zou ik dus ook pislink van worden, terugkrijgen en het nog niet doen, dikke vette klachtenbrief schrijven wie weet zit er wel een nieuwe laptop aan vast zo. Jullie alvast gefeliciteerd en morgen een hele gezellige dag, hier gaan we zondag ook taart eten (jammie nu al trek in πŸ˜‰

  1. ik ga er idd een vette klacht van maken ze zouden me terug bellen die technische kl**tzak maar heeft dat ook niet gedaan dus moi nog linker natuurlijk!! en ja thnx jullie ook veel fun zondag en jaaa hier nog eentje hahaha kan niet wachten!!

 4. Wat een fuckers zeg!
  Denk je dat je je lap eindelijk goed terug krijgt, doetie het nog niet… lekker bijdehand!

  Alsnog heel veel plezier met je party!

  Fijn weekend

  x

 5. mohahah dacht nou komt het hoor met je vluggertje maar nee het was compleet wat anders πŸ˜›
  he balen van het gezeik van die lap :\ daar word je idd niet vrolijker van nee πŸ˜‰
  je krijgt het druk zo te horen het weekend πŸ˜€ maar wel super leuk en wens jullie alvast een onwijs leuke party πŸ˜€

 6. schande!!! hahah dat zei je gister alleen maar hahahaha ja sorry is niet leuk maar moest ff om je lache. hoop dat het opgelost word rach
  en ja ja dat word slingers ophangen vanavond:D

  1. haha ja nee kon ook niks anders meer uitbrengen echt!!! en jaaahh slingers ophangen joepieee haha doet roon wel kan ik niet *schaam* schaam*

 7. ow wat leuk gezinsuitbreiding :d gefeliciteerd!!!
  en jullie veel plezier morgen en fuck die lap ff voor het weekend πŸ˜‰

 8. he walgelijk zeg van je lappie je verwacht toch dat ie goed terecht komt :s nah niet dus bah
  gezellie morgen kadootjes uitpakken voor die tut leuk !!!

 9. oei dat is idd een vluggertje hihih maar goed verhaal lap sucks idd zeg πŸ™ maar ander verhaal heel veel feest morgen met je mensen om je heen is wel ff goed voor je πŸ˜‰ kusss

 10. het is feest tralalaalaaal denk daar maar aan skatje πŸ˜€ veel fotos maken kenne we meegenieten πŸ˜€ kus kus

 11. och wijffie toch kloothommels daar he πŸ™ maar chill chick morgen lekker gezellie daggie πŸ˜€ en ja eet vooral taart mee mop πŸ˜€ veel plezier πŸ˜€

 12. jippieeee feest morgen πŸ˜€ dan kan moeders ff haar agressie opzij zetten hihih nee bullshit van die lap zou ook des duivels zijn

 13. Ik krijg ook altijd veel meer voor elkaar als ik kwaad ben. Zo heb ik afgelopen week het een ander geregeld toen ik ongesteld was (=chagrijnig) en iedereen deed wat ik wilde haha.

  Veel plezier morgen op de b-day!

  1. hahahaah ja oke maar in die periodes dan staat je kop meestal al op onweer hahaha nou ja hier wel en dan krijg je idd een hoop voor elkaar πŸ˜‰ wel beter toch πŸ˜€ en thnx

 14. nou gelijk heb je dat je je treiter open getrokken heb daarzo kom zeg die lap is duur en die extra service ook ja!!
  idd focus u op morgen my dear πŸ˜€ have fun mss wip ik nog ff langs

 15. WAT LIEEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFFFFF DANK JE WEL!!! Ik kreeg er gewoon traantjes van in mijn ogen ^^

  Wat fijn dat alle voorbereidingen zo goed als klaar zijn voor het feest morgen!

  Wat een eikels zeg…als je lappie zo lang weg is verwacht je toch wel dat hij het fatsoenlijk doet. Nou ik hoop dat ze je snel bellen en dat het probleem wordt opgelost πŸ™‚

  Adem in, adem uit!! Fijne party morgen!!

  Dikke kus, Gon

 16. aaiii fout adres bij rachel dan he hahaha
  en ja roontje nog ff werken morgen maar dat is alleen maar lekker toch :d
  heel veel plezier morgen jullie

 17. ow dat is niet lekker je lap terug krijgen nee :s las al zoiets en had al gelijk medelij met die persoon die je aan de foon zou krijgen moahahaha
  lekker feessie morgen πŸ˜€

 18. wat een honden zeg rach en daar betaal je redelijk wat voor toch voor die extra service van lik me kut (oeps haha) su6 en have fun morgen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.