Even genieten

Even genieten

Ik, nee wij, zijn even genieten en daarom ook niet veel aan leesvoer of vlog hier online.

Roon is lekker even twee weken vrij, en daar maak ik natuurlijk dit jaar even misbruik van. Ondanks ik aan de antibiotica zit en echt een heks ben door de pijn en crashes, vermaken wij ons wel.

De meiden moeten wel werken, maar even wat leuks doen met zijn alle word zoals altijd ingepland en dan komt het helemaal goed. Onze activiteiten duren nooit zo lang omdat ik dat niet trek, maar de tijd dat we dan samen zijn is het genieten! Vorige week waren wij al op Scheveningen geweest, maar ik trok dat slecht dus besloten wij het even opnieuw te doen. Het weer was ook stukken beter als vorige week, want toen waren wij letterlijk zand happen haha.

wij waren een beetje op tijd gegaan anders was het weer zo achterlijk druk. Ik had eerst een afspraak bij de zonnebank en dus daarna met mijn gecremeerde hoofd door gereden. En daar aan gekomen, sta je weer oog in oog met dat lange stuk. Voor mij een lang stuk dan 😉 voor jullie misschien niet, maar voor mij is dit stukje drie dagen plat liggen. Gebeurd natuurlijk niet want ik ben nog stront eigenwijs maar je snapt mij wel. Ik moet en zal weer die vuurtoren aanraken en dat is weer gelukt.

En elke keer is het foto’s, foto’s en nog eens foto’s maken want wij willen natuurlijk zoveel mogelijk vast leggen. En naast dat is het gewoon geweldig om te zien hoe onze meiden, uh dames groeien. Het zijn geen meisjes meer maar vrouwen. Natuurlijk hebben wij ook foto’s met Ro gemaakt, maar zoals menig lezer weet, Ro en social media is een no go, dus die houden wij lekker voor ons zelf 😉

En jaren brul ik dat ik op de rotsen wil staan. Maar ja of ik zat in een rolstoel of ik was te gammel en nu ondanks ik mij toch beroerd voelde, was het een kwestie van knop om, je moeder (de meiden hielpen) helpen om erop te komen en take that picture honey hahh. Mijn bucketlist is tot hier af. En dat schrikte mensen nogal op social toen ik dat melden, maar geloof mij, ik ben nog niet klaar en zeker met de tattoos niet, want project benen vol zetten staat nog steeds. Maar dat doe je niet in een dag! En dan met mijn zus Linnie naar Parijs. Word allemaal aan gewerkt en hoop dat nog lekker met jullie te kunnen delen!

De vlog van afgelopen woensdag die niet online kwam, trek ik even door 😉 want ik ga nog even verder genieten!!

12 gedachten over “Even genieten

  1. Wat goed dat je er toch vol voor gaat. En je bent echt prachtig op de foto’s! Die met je meiden zijn zo lief

  2. Die blokken op Scheveningen trekken mij ook altijd erg
    Maar er boven op staan is best wel een klus helemaal als je niet lekker bent.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.