Even helemaal niks…..

Even helemaal niks…..

Je leest het goed, ik heb voor de verandering even helemaal niks…. te melden….

Afgelopen week gingen er al geruchten rond over de beruchte lockdown, van het weekend werd het nog een keer aangehaald op diverse plekken en media..

Vandaag, voor ieder die dit op dinsdag leest wanneer dit online komt gisteren, zijn we in lockdown gegaan….

Gistermiddag werden de eerste linkjes gedeeld en wat zo’n rustige ochtend was, sloeg om in een race naar de stad voor de eerste kerstgifts…. want we dachten nog wel even te hebben haha

De app stond roodgloeiend, nog nooit kreeg ik zoveel appjes de hele dag door…

Noooouuuu, het was alsof de wereld vergaat jong, dikke rijen voor de ingang van de action, topdrukte bij sommige speelgoed en kledingwinkels… Er kon wel een aliën invasie op komst wezen joh…

Bij de Appie Heijn ook, schappen waren leeggeroofd, alsof men weer wekenlang in een geheime bunker onder de grond verstopt gaat zitten…

Nu hoorde we vanavond dat de optiek tot essentieel beroep in gemarkeerd, waar we als branche heel blij mee zijn.. We kunnen openblijven en aan het werk blijven… Maar hoe het eruit gaat zien de komende 5 week? we shall see… Voor mij de eerste lockdown in de optiek… Laat het maar over me heen komen denk ik… Uiteraard zal ik mijn best voor onze klanten en ze helpen waar het nodig is en waar het kan..

Geloof ik dat het virus er is? Tuurlijk.. Maar al die regels en maatregelen? Ik weet zelf niet zo heel goed wat ik er van denken moet… En ga ik me er ook niet te veel over uitlaten 😉 Dat zegt ergens wel genoeg denk ik zo..

1 ding kan ik je wel vertellen: ben zo ontzettend klaar met die hele schijtcorona…..

10 gedachten over “Even helemaal niks…..

  1. Ik denk dat de lockdown voor niemand fijn is, iedereen heeft er een eigen mening over en dat is prima. Laten we vooral proberen om elkaar te helpen en steunen en niet elkaar verwijten te maken omdat de een voor of tegen is 🙂 Liefde overwint namelijk in mijn ogen alles.

  2. Amen Dais en inderdaad niet teveel over uitlaten want voor je het weet heb je de covid maffia op je nek moaahha. wel fijn dat je gewoon kan blijven werken, of nou ja fijn met dat mondkapje op 🙁 ach het is beter dan je tent te moeten sluiten 😉 <3

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.