Even shirts halen voor koningsdag…

Even shirts halen voor koningsdag…

Gisteravond, lange drukke dag gehad met een tandarts bezoekje zonder verdoving anderhalf uur…geen slaap gehad die nacht…je kent het wel…BRAK. Maar mama was vergeten shirts te halen voor de meiden voor koningsdag op school, oranje shirts…pfff dus net voordat ik al een crash voelde opkomen toch de hort op met die 2 en op naar leidschenveen, want daar zal ook een zangertje komen zingen hoorde ik….oke dacht ik zal wel weer eentje zijn die van de straat geplukt is hahah. Afijn daar aangekomen, hele happening van de staatsloterij, en ik maar tanden knarsen want ooohh nog ff en ik ging strekke 😐 tot mijn verbazing daar een mega limo achter me door rijd, keert en dan stapt ineens Gers Pardoel uit hahaha ik kwam niet meer bij na het zien van de bekkies van de meiden 😀 want ja halloooo die zijn natuurlijk uuhhh ja beetje verlieft op hem he hihih

Helemaal geweldig dat niomi het zeker vond, rasje is de nuchtere van het stel en bloosde wel maar meer niet hihi. En hij trad nog op ook!! maar goed ik die daar op haar tandvlees stond te bijten en roon aan de foon had om alles ff door te roddelen en hem vroeg moet je ook nog een broodje van de sub hebben? ja dus dus ik naar de sub, ras mee en nio zei “gaan jullie maar ik blijf kijken” Ondertussen valt mijn telefoon dan ook nog eens uit 🙁 dus sommige fotos hebben we met nio haar foon gemaakt en ze heeft nog filmpjes gemaakt van het optreden maar die moet ik nog even van haar foon pikken hihihih

Perfect timing dus 😀 en oranje leuke shirts gescoord duss…happy….tot ik thuis kwam en volledig in stortte op de bank maar hey ik had wel ff 2 happy faces van de meiden 😀

Vandaag koningsspelen op school en dan heerlijk een weekje vakantieeeeeeee!!

Eén gedachte over “ Even shirts halen voor koningsdag…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.