Even wat rustiger

Even wat rustiger

Uhm ja, het is hier even wat stiller deze week dan normaal. Dat heeft wel zo zijn redenen 😉

We zijn drukkies, en ik heb weer een bloeduitslag gehad waar je u tegen zegd, helaas. En had al op social media geplaatst dat ik de handdoek even ophang aan het haakje want ik heb even geen energie om weer keihard te knokken.

Een kind op krukken….yep, Niomi is zaterdag tijdens de voetbal geblesseerd geraakt en heeft toch wel hele erg last en loopt op krukken en moet vrijdag terug naar de arts.

Dat houd in dat ik haar naar school moet brengen en halen en ja dat is een opgave, smorgens zit ik nog in een crash en smiddags ben ik te moe van de crash…volg je hem nog? Maar goed even doorzetten zeg ik dan omdat het toch bijna weekend is 😉

En als het weekend eraan komt denk ik altijd maar ….even doorbijten rachie, het weekend heb je weer hulp hihi.

Anyway, niet veel blogposts deze week en ja daar baal ik van maar hoop volgende week weer lekker elke dag een post te kunnen plaatsen 😀

Ondertussen geniet ik wel even lekker van het weer en denk jullie ook wel :D, jeetje wat is het lekker ineens zeg!!
En toch, ondanks het lekkere weer gaan hier de kaarsjes aan op tafel want ik ben weer bloemen vergeten te halen hahah, wil al weken  weer een bloemetje op tafel maar vergeet ze gewoon…..dom he.

Eén gedachte over “ Even wat rustiger

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.