Every Day Make-Up: mijn favorieten

Every Day Make-Up: mijn favorieten

Wie mij langer volgt hier op LFB, weet dat ik make-up addicted ben haha.
Ondanks ik nu op regelmatige basis wat nieuws probeer heb ik toch wel een paar favoriete producten waar ik toch steeds weer naar terug grijp bij het kiezen van mijn producten voor elke komende week.

Op deze foto zie je mijn favorieten. Jep zelfs deze kwasten zijn groot favoriet hier.. En dat terwijl ik ook oogschaduwkwasten heb van Real Technics 😉

Helaas is de rode liquid lippie uit de collectie van Catrice, maar gelukkig komen er vanaf maart weer nieuwe voor terug 😉

Ook de gloss is een gloss die bij elke look past en ook gewoon prima kan als je een no make-up day hebt, maar toch net wat op de lippen wil.

Browkitje is bij menig beautylover wel bekend denk ik 😉

Blushje en highlighter, tja, van die ongeveer 10 blushes en 10 highlighters, pak ik toch steeds weer dit duo van essence 🙂

Wat zijn jouw favoriete every day make-up producten?

17 gedachten over “Every Day Make-Up: mijn favorieten

  1. Ik kan niet zonder de superpowder double face makeup van Clinique, mascara Dior Show Iconic over curl en Hema perfect eyeliner

  2. Zowel skincare als make-up gebruik ik high end en budget door elkaar heen. Ik zal ook altijd budget ertussen hebben, omdat daar gewoon pareltjes tussen zitten (Essence concealers bv). Zelfs de Action heeft een geweldige concealer voor mijn huid en tint, love it. En qua mascara heeft budget het ook ‘gewonnen’ bij mij. High end producten gebruik ik voor m’n dagcrème en lippen. Benefit, Kiehl’s en Rituals bv.

  3. Je hebt mij wel benieuwd gemaakt naar deze kwasten, en of ik ze ook fijner zal vinden dan die van Real Technics! De blush ziet er ook prachtig uit. Zelf gebruik ik ook dagelijks de poeder van Essence. De mascara’s vind ik zelf niet geweldig, dan ga ik liever voor de gouden van de Hema. Ook zo’n fijne budget knaller 🙂

  4. Ik gebruik hier nu nog de pac-man collectie van essence, al begint de oogschaduw aardig leeg et raken. De mascara en blush en highlighter ook van essence.

  5. Zelf draag ik al minstens drie jaar nauwelijks nog makeup. Ik ben zelfs bang dat ik het een beetje ben verleerd. Toch zou ik binnenkort wel graag weer wat makeup aanschaffen voor een everyday look.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.