Fan van Vans

Fan van Vans

Ik kan wel eerlijk zeggen dat ik fan ben van Vans.

En hoeveel paar schoenen je ook kan hebben, als je een paar op het oog hebt, moet je ze hebben.

Ik werk sinds kort en heb mijzelf een kadootje gegeven van mijn salaris! Ja oké papa en mama hebben ook wat gesponserd en mede dankzij hun loop ik nu op mijn nieuwe patta’s, Vans.

Ik ben gezellig met mijn mama naar de stad gegaan en hebben lekker gewinkeld naast het kopen van mijn schoenen natuurlijk

Ik had dus al enige tijd Vans op het oog, maar lage of hoge, daar was ik nog niet over uit. Dat werd passen in de winkel natuurlijk. De lage versie was wel leuk, dan een iets hogere en daarna had je deze hoogte en deze paste precies bij wat ik wilde hebben. Ze lopen heerlijk en kan ook niet wachten om ze dalijk overal onder te dragen want ja je kan ze overal onder aan ;).

Ze waren 84,95, wat ik nog wel mee vind vallen.

Hebben jullie ook Vans?

5 gedachten over “Fan van Vans

  1. Ik heb een hele collectie Vans, in alle kleuren en soorten. Echt favoriet.

    Ze zijn ook heel vaak in de aanbieding online. Tip voor volgende keer.

    1. oh wat gaaf!! en ja ik weet het dat ze in de aanbieding zijn maar ik wil en moet ze altijd eerst even passen en …..ik kan nooit wachten hahahah maar thnx voor de tip 😀

    2. lopen ze echt zo lekker dan? ik hoor vaak mensen zeggen dat ze niks anders meer willen haha. misschien moet ik ze dan toch ook maar een keer gaan passen ;). ik heb die met die dikke zool gezien en die vond ik wel heel erg leuk!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.