Games op de telefoon: mijn favorieten

Games op de telefoon: mijn favorieten

Iedereen speelt ze wel eens, games op de telefoon. En natuurlijk heeft iedereen wel zijn favoriete games.

Ik in ieder geval wel 😉

Ik ga er vandaag eens 3 delen met jullie. Wellicht kennen jullie ze of misschien niet maar ik vind ze erg leuk om te doen en vertel jullie er uiteraard meer over in dit artikel.

Zoals jullie in de foto hierboven kunnen zien begin ik met de een van de bekendste games van het moment:

Pokémon Go

Iedereen zal deze vast en zeker wel kennen! Eerst was ik er een beetje tegen omdat ik de meest rare verhalen over hoorde zoals kinderen die langs het spoor gingen zoeken naar pokémons of mensen die in O.K. ruimtes stonden terwijl er geopereerd werd om die beestjes te vangen.

Maar afgelopen zomer zijn mijn man en ik toch over de streep gegaan en zijn we onder het mom van meer bewegen de app gaan downloaden en zo begonnen we toch wel vast met 3 km per dag lopen! Lekker gezond en de app kost om te downloaden niks! Ik heb ondertussen al een hoop beestjes verzamelt, alleen is het niet zo goed voor de batterij haha!

Deze game werkt alleen als je wifi hebt!

Ballz

De 2e in het grote vlak is een hele simpele game. Door middel van balletjes te schieten moet je de blokjes wegspelen. Op de blokjes staat ook aangegeven hoe vaak ie nog geraakt moet worden.
Zodra de blokjes de onderkant van het beeld raken is het game over en moet je weer opnieuw beginnen. De witte balletjes zijn extra balletjes om mee te schieten en de gele ringetjes kun je sparen en die kan je weer inwisselen in de shop die in het spel zit voor diverse kleuren balletjes.

Deze game kan je zowel met als zonder wifi spelen.

2048

Dit spel zag ik ooit bij een meisje in de bus toen ze het aan het doen was. Het is niet meer dan een schuifspel waarin je 2 dezelfde getallen met elkaar moet verbinden, je krijgt steeds hogere getallen. Je moet proberen om steeds ruimte over te houden. Zodra je veld vol zit ben je game over en zul je weer opnieuw moeten beginnen met het spel. Er is net als bij Ballz niets moeilijks aan.

Ook deze game kan je zowel met als zonder wifi spelen.

Ik speel de laatste 2 meestal in de trein of bus om de tijd te doden. Maar ook als ik niet kan slapen speel ik wel eens de games om mezelf moe te maken (wanneer ik een keer geen zin heb om te lezen).

Ik speel deze op de Samsung S5

Hebben jullie favoriete games op jullie telefoon?

Dit was mijn top 3 van de games op mijn telefoon die ik vaak doe. Kennen jullie deze apps? ( 1e weet ik haast wel zeker 😉 )

3 gedachten over “Games op de telefoon: mijn favorieten

    1. Roon speelt het dus gewoon nog elke dag he haha gaat naar evenementen en heeft ook een pokemon plus go hahahaha hoe bedoel je door gedraaid 😛

    2. Helaas moet ik updaten en heb ik geen ruimte en wat issues met mn sd kaart dus ik pokemon go niet op het moment 🙁

      Oh echt Rach hahaha ach als we hier in de stad lopen mot manlief ook naar elke stop in de buurt hoor hahhahahahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.