Mijn Favoriete Boek (boekenreeks)

Mijn Favoriete Boek (boekenreeks)

Het leek me leuk om mijn favoriete boek(enreeks) met jullie te delen Nu ben ik geen echte fanatieke lezer, maar zo nu en dan lees ik wel eens een boek.
Vooral wanneer ik niet kan slapen. Dan lees ik mezelf gewoon moe.

Welk(e) boek(en) lees ik graag?

Eigenlijk lees ik graag de boeken uit de Shopaholic reeks. Ze zijn heel erg herkenbaar (al heb ik geen shopverslaving hoor, maar hé welke vrouw houd nou niet van winkelen) en er zit een goede humor in vind ik. Ook is de tekst makkelijk te lezen en staan er geen moeilijke benamingen in. Ook bevat het geen tekeningen ofzo. Wel zie je brieven staan tussen de hoofdstukken door wat het verhaal lekker realistisch maakt en wat voor de humor zorgt in het verhaal.

Waarom dit genre?

Ik ben geen type dat graag zware horror boeken leest of een hele trilogie van bijvoorbeeld de Lord Of The Rings weg leest.

Nee geef mij maar een echt vrouwenboek haha! Ik ben echt fan van dit soort boeken en kan ze keer op keer lezen zonder dat de verhalen beginnen te vervelen.

Welke boeken heb ik gelezen en welke heb in huis.

Het boek dat ik zelf in huis heb ik Shopaholic en Baby. Ik had er meer maar helaas door omstandigheden ben ik ze kwijt. Maar het blijven oprecht mijn favoriete boeken!

De titels die ik gelezen heb uit deze reeks zijn:

  • Shopaholic in alle staten
  • Shopaholic & Baby

Ik geloof dat ik Shopaholic naar de sterren ook gelezen heb maar die moet ik dan nog maar een keer gaan lezen dan dacht ik zo!

Ik wil sowieso alle boeken uit de reeks gelezen hebben dus ik heb nog wel even wat te lezen. Dus dat wordt denk ik maar eens een abo op de bieb nemen voor ik ze daadwerkelijk ga kopen. Al denk ik wel dat ik ze aan ga schaffen maar dan via markt plaats ofzo.

Wie weet haal ik er nog een mooie deal uit!

Wat is jouw favoriete boek of boekenreeks?

2 gedachten over “Mijn Favoriete Boek (boekenreeks)

  1. Im lees echt vanalles.. Maar de shopaholic reeks vind ik soms een verademing. Makkelijke kost wat zo weg leest. Heerlijk. Ik heb dan ook bijna de hele reeks compleet

  2. Stephen King doet het hier altijd wel goed. Voor de afwisseling. Verder ben ik toch meer van de ‘literaire fictie’ . Favorieten zijn er eigenlijk te veel om op te noemen… ( maar Lord of the Rings zit er wel bij, hihi.. )

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.