Favoriete highlighter

Favoriete highlighter

Paar weken geleden zaten Rashel en ik live op insta en werd mij gevraagd naar mijn favoriete highligter. Degene die mij langer volgen weten dat ik helemaal leip ben van highlighters en ook gewoon de deur er niet mee uit ga!
Ik heb 2 lades vol nu en gebruik ze natuurlijk niet allemaal maar wissel wel af. En voordat ik mijn favorieten deel zeg ik er wel bij dat er natuurlijk niks maar dan ook niks boven de highlighters van Jeffree Star gaan :D. Mac heeft ook mooie maar ik en mac gaan niet samen omdat ze op dieren testen ;). Kiko heeft ook een super mooie alleen super balen want die is dus niet meer te koop, de 02 🙁 maar wie weet tik hem ooit nog een keer op de kop 😀

MUA….love it en is ook op dit moment echt mijn favoriet! Ik heb ze in verschillende kleuren want de ene keer ben ik wat lichter kwa huidskleur dan de andere keer. Als ik onder de zonnebank heb gelegen kan ik de witte niet gebruiken natuurlijk want dan lijk ik op een indiaantje.

De MUA duo doosjes vind ik ook heel fijn alleen net even te licht voor mijn huid dus die mix ik dan weer met de stick van MUA.

Ik heb ze dus van verschillende merken en hij staat er niet op maar die van action zijn ook heel goed!

De stick highlighters gebruik ik meestal in de zomer, en dan heb ik ook nog de sticks die van vettig naar poeder veranderen en die werken ook heel fijn.

Dus bij deze mijn idioterie aan highlighters hahah. En ja ik blijf elke keer weer bij kopen als er wat nieuws in de schappen ligt, gewoon voor de heb, en natuurlijk om te kijken of ze nog beter zijn 😀

 

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.