Favoriete producten op dit moment

Favoriete producten op dit moment

Iedereen heeft mijn zijn dingen met favorieten producten. En ja zo ook ik.

En ik ga het niet alleen over beauty dingen hebben maar ook andere dingen.

Lenor wasverzachter…., mensen niet aan te slepen hierzo! Ik vind de geuren van Lenor gewoon de lekkerste en ik vind dat mijn was er het zachtst van word. Robijn en en andere wasverzachters heb ik niks mee. Ik doe met een fles net een week, soms iets langer.

Dan mijn Louis Widmer smoelen schuim. Ik gebruik dit al een jaar of 13!! Dit op aanraden van de toen huidtherapeut die ik had en het bevalt nog steeds goed en geen gekke dingen met mijn huid erdoor. Ga ik een ander product gebruiken is het rellen in de tent!! De flessen kosten 11,95 per stuk en doe er een maandje mee.

En dan deze tube styling cream voor mijn haar. De kocht ik bij onze kapper en vind het heel fijn spul. Het word niet hard en niet vet maar houd wel je koppie in model. Geen idee meer wat hij gekost heeft want heb hem al een tijdje. Het was eigenlijk voor Roon maarja als ik wat goed vind is hij het kwijt hahah.

Oke toch iets van beauty …, de mascara van Catrice vind ik fijn op dit moment terwijl ik hiervoor eentje van Essence helemaal afkloof. En dan de bronzer van MUA, ik blijf het een fijn merk vinden.

En ja dan mijn highlighters van Kiko. Ik heb van elk merk wel een highlighter maar deze zijn voor mij nu op het moment even mijn favoriet.

Hebben jullie favorieten op dit moment? Zoja, zoals wat?

3 gedachten over “Favoriete producten op dit moment

  1. Voor mijn haar heb ik ook spul van Osis, bij de kapper gekocht. Was best duur, maar de investering meer dan waard; dat spul van de drogist haalt het hier echt niet bij..

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.