Favorieten op het moment.

Favorieten op het moment.

Ik ben gek op een lekker geurtje. Ik heb daarom nu een la en een kastje vol ervan, en net zoals ik met make up een tik heb, heb ik dat ook met parfum.

Ik heb dure parfum’s maar ik heb er ook genoeg die nep en goedkoop zijn en zelfs van die heb ik favorieten. Bij mij blijft alles wel hangen en de goedkopere zelfs nog wel eens langer dan de dure!!

Mijn favorieten zijn : Chanel, Cloe, Dior, Bodyshop white musk, Burberry en Jill Sanders. Maar nog veel meer natuurlijk want zo heb ik laatst ook Jo Malone parfum ontdekt!! Het houd eigenlijk gewoon niet op hahah. Maar denk dat het ook wel heel bekend klinkt bij de dames die hier lezen.

Ik zit nu dus even in mijn Jill Sanders fase. En dan de wel bekende Sun en de No 4. Het is een wat zwaardere parfum maar daar houd ik dus van, hoe zwaarder hoe beter. Maar een frisse geur vind ik ook heerlijk!!

Dus als je een walm voorbij ruikt komen ben ik het!!

Wat is jullie favoriete parfum? En hou je van fris of zware parfum?

Ik raak dus niet uitgeshopt met parfum want zit ondertussen al weer online te kijken naar wat lekkers 😀

12 gedachten over “Favorieten op het moment.

 1. Leuk om te lezen! Mijn ultieme favoriet is la vie est Belle van Lancôme. Ken je waarschijnlijk wel, heel populair. Zwaar, zoet en blijft lekker lang hangen. Op andere dagen is Chloé weer favoriet.

  1. ojeee ojee ik duw nu mijn kop ergens tussen een bank want neeeee ik ken dat luchtje niet!!! maar het klinkt wel super lekker dus ik ga van de week even ruiken 😀 heb het opgeschreven hahah, thnx voor de tip!!

 2. Piep

  mmmm… heerlijk parfum
  Little black dress. Narcsici-rodriguez , favo voor t moment
  Chanel nr 5
  Alaila..,,

  Zwaarder in de winter, frissere soorten in de zomer

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.