Mijn favorieten spullen voor thuis te tekenen!

Mijn favorieten spullen voor thuis te tekenen!

Naast mijn hobby kleding shoppen heb ik ook nog andere hobby’s en dat is lekker tekenen en schrijven in boekjes of mijn agenda :D. Ik heb nu vakantie en dan zit ik het liefst de hele dag te pennen aan tafel of op de bank, heerlijk. Ik schrijf verhaaltjes, of dingen die ik die dag heb meegemaakt en ja eigenlijk van alles. Handlettering ben ik ook mee aan het oefenen maar dat valt toch nog niet mee hihi

Ik ging vorige week naar de hema en heb daar weer, ja ik zeg weer, nieuwe pennen en stiften gekocht, ze zijn namelijk niet aan te slepen hier hihi en ik zag weer een paar pennen met glitters en die had ik nog niet :D. Ik ben weer heerlijk voorzien van schrijfwaren en kan voorloopig weer even vooruit.

Ik wil alleen nog een paar boekjes aanschaffen, soort moleskine boekjes maar dan gewone van de hema. Mijn moeder heeft heel veel van die boekjes maar die is net zo gek als ik met boekjes en pennen dus die staat ze niet af haha.

Zijn jullie ook gek op schrijven en pennen en papier?

En als jullie nog tips hebben kwa handlettering hoor ik dat graag 😀

 

10 gedachten over “Mijn favorieten spullen voor thuis te tekenen!

 1. Leuk he! Action heeft twinmarkers, echt geweldig om mee in te kleuren. Ik kleur er graag stempels mee in ^^
  Denk dat een bullet journal ook wel wat is voor jou 🙂
  Heel veel plezier met alles xx

   1. Leuk ik hoorde het al van je moeder! Ben heel benieuwd naar alles 🙂
    Als ik keer wat moet stempelen en uitsnijden van mijn stempels moet je het zeggen xx

  1. mijn moeder is weer blij met je zegd ze en ik ook hahah mijn vader minder denk ik 😛 wij gaan vanmiddag naar leidschenhage en jaaaa daar zit ook een action dus dat word shoppen 😀 dankje wel voor de tip!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.