Feest was Top!

Feest was Top!

Overal op het internet stond het wel gemeld, wij hadden afgelopen zaterdag groot feest want mijn broer en schoonzus waren 25 jaar getrouwd 😀 Dat werd ff grootst aangepakt met een tuinfeest, bbq, muziek en gezelligheid en voor mij heel belangrijk…mijn lieve familia bij een. Sommige famlie leden zien we bijna nooit omdat ze of tever weg wonen of we horen of zien mekaar niet maar als we mekaar dan zien is het gewoon heerlijk en goed.  Zo zag ik mijn grote neef en zijn gezin uit assen weer eens en die hebben lekker de hele tijd bij ons gezeten, gepraat over van alles en nog wat. Natuurlijk kwam ana ook aan het woord en mensen schrokken en ja dat snap ik,maar er werd op een normale manier over gepraat en niet op de manier die ik me voorstelde want ik weet niet beter of mensen vallen me aan door blikken te werpen en te zeggen dat ik het allemaal voor de fun doe.
We hebben gewoon genoten, meiden heb ik zowat de hele dag niet gezien hihi omdat ze in de speeltuin waren met nichtje amber.

Dit is eigenlijk ook voor het eerst dat mijn la familia op het www staat. Ze komen niet zovaak voorbij en dat hoeft ook niet maar vond dit toch wel zo leuk dat ik het gewoon doe :D. De foto van mij en mijn broer is natuurlijk million dollar waard he want ik sta nooit met me bro op de foto hihi.

We zijn rond 23.15 daar vertrokken en kwamen na een helse terug reis met veel mist dood moe thuis waarop ik nog doodleuk zei ” ik gaat nog ff douchen” om 0.45 hahah

Ik kan hier weer even op voorruit 😀

6 gedachten over “Feest was Top!

  1. kijk de toppers la familia 😀 ben zo blij dat je zo genoten heb rach ondanks je heen en weer ren actie als je me begrijpt 😉 gave fotos moppie en hou je taai morgen tut

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.