Feestdagen histerie

Feestdagen histerie

De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen is weer in rep en roer lijkt het wel!

De winkels staan weer vol rijen en de aanbiedingen vliegen je om de oren. Herkenbaar?

Voorheen was het hier ook chaos en rennen en vliegen maar dat lijkt elk jaar wel minder te worden en we wilden vorig jaar zelfs de boom niet eens opzetten, althans ik. Dit jaar weer zelfde verhaal eigenlijk.
Al vind ik de boom wel heel gezellig staan hoor vergis je niet, maar daar blijft het dan ook bij 😉

Sinterklaas hebben wij nooit echt gevierd. Vonden wij niet leuk haha en op school deden ze al genoeg aan de sint en piet. Meiden mochten natuurlijk wel hun schoentjes zetten maar een complete pakjes avond…neuhh onzin. Ze hadden al genoeg troep, oftewel speelgoed en wij zijn dan toch meer kerst mensen. De meiden waren ook heel jong dat ze al niet meer in de sint geloofde!! En nee dat hebben wij niet verteld maar de oudste kwam thuis met het verhaal dat ze het maar vaag vond dat ze smorgen’s 4 sinterklaasje’s had gezien en vond het gelijk niet leuk meer.

Wat vinden jullie leuker, Sinterklaas of de kerst? Of allebei?

Nee kerst is hier gewoon lekker met het gezin en eventueel familie en vrienden,  gezellig een hapje en een drankje en daarna gaan we gourmetten. En waar ze het hele jaar naar uit kijken is het toetje haha, ik maak elk jaar mijn home made tiramisu.

En  we gaan ook niet chique de freak, nee hoor gewoon ons huispak aan 😀

Kadootje’s doen wij wel met de kerst, we kopen voor ieder wat, maar dat loopt negen van de tien keer anders natuurlijk want het blijft nooit bij een dingetje, ja voor Roon haha want we weten nooit wat we voor hem moeten kopen. Nu heb ik daar wel wat ideetjes voor op gedaan gelukkig dit jaar 😉

Wat wij wel elk jaar doen is even naar scheveningen, en dan op de pier lopen en dit jaar ga ik dat ook zeker weer doen want ik weet dat ik dat aankan dit jaar!! Volgens mij heb ik het vorig jaar ook gedaan maar kan mij dat niet meer herinneren en kan het ook niet zo 123 terug vinden op de site

Ik ben eigenlijk nog helemaal niet bezig met de feestdagen jullie ?

We hebben in ieder geval al wel 1 nieuwe kerstbal in de boom en dat is er eentje van onze ijshockey club Hijs Hokij 😀

Eén gedachte over “ Feestdagen histerie

  1. Toevallig hebben wij afgelopen week de plannen besproken: 1e kerstdag eten en 2e kerstdag lekker naar België om te sale shoppen.

    Ik doe ook niet aan die hysterie mee. Kan er gewoon echt niet tegen. Alles moet weer groter, mooier en meer. Dat gaat gewoon te ver.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.