Fijne momenten afgelopen week

Fijne momenten afgelopen week

Je kan wel zeggen dat ik hele fijne momenten heb gehad afgelopen week.

Ondanks ik het zo benauwd had, heb ik wel kunnen genieten en het etentje was helemaal top natuurlijk!

Ik was deze week ook weer een trotse moeder, dat ben ik altijd wel natuurlijk maar nu omdat Rashel werd aangenomen op haar eerste baantje!! Zo gaaf voor haar dat ze nu haar eigen centjes gaat verdienen en zich over een drempel heen heeft gezet. Ze vond het een aantal weken geleden allemaal maar eng en niet nodig. Maar daar kwam ze toch wel op terug 😉 en ging de uitdaging aan.
Ik had op social media al laten weten dat wij niet melden waar ze gaat werken of wat ze gaat doen in verband met haar privacy ;).

Het etentje met de leukste mensen van Hijs Hokij was een top avond en wij hebben met zijn alle genoten :D. Voor mij, en ja ook de meiden was het spannend want met mij uit eten is toch wel een issue maar ik hebt het kunnen handelen ;).

Een fijn moment was ook van de week dat Roon een dagje thuis was omdat het zo regende en dat was fijn, zo mijn mannetje om mij heen die mij even kon helpen omdat ik het zo benauwd had.

Ik, nee wij hebben dus weer een heerlijke week achter de rug waar wij met plezier op terug kijken…op het hijgen na dan haha.

Hadden jullie ook fijne momenten afgelopen week?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.