Filmen zit erop!!

Filmen zit erop!!

Zo het dagje, nou je iets meer als een ochtendje filmen zit erop :D. Lisette en haar cameraman Tjerk zouden hier om 9.30 maar de schat belde op dat het 10.15 werd omdat ze in de file stonden. En toen stonden ze voor de deur, zo nerveus dat ik gister een beetje was, zo was dat weg. Het voelde gewoon vertrouwd en Liset en Tjerk zijn gewoon lieve mensen, dus dat verliep lekker soepel! Liset en ik hebben even wat dingen doorgenomen en toen zijn we eigenlijk gelijk begonnen filmen en de vragen Β  liepen we eigenlijk zo soepel doorheen dat het gewoon top was!! Het blijft natuurlijk wel raar een camera op me smoellie gericht door een “vreemde” in plaats van door je kids of man hihih. We hadden er een dag voor uitgetrokken maar alles verliep zo vlot dat we rond een uur of half 2 Β klaar.
dagje filmen :D

We hebben nog even gekletst en had ook nog een leuk kadootje gekregen wat nu mooi op de tafel staat te pronken πŸ˜€ dank je wel lieve Lisette en Tjerk!!

Ik heb de dag goed vol gehouden, kreeg wel pijn maar heb me daar doorheen gemept en liset bleef maar zeggen als het niet gaat dan… ja nee zei ik, ik heb me ingesteld op deze dag en crashen kan daarna wel, afmaken waar je aan begint πŸ˜‰

Ik snap dat iedereen vragen heeft over uitzending ect. maar ik kan daar nog verder niks over zeggen maar zodra ik meer weet wat er mee gedaan word laat ik dat natuurlijk gelijk weten πŸ˜€

ik ga nu lekker chillen met me gezinnetje πŸ˜‰

Lisette en Tjerk dank jullie wel voor deze ervaring!! vond het super leuk en roontje ook hihih, en dochter Rashel was super blij met de fotos van de “camera” en van Lisette hihih dikke kusss lieverds!!

6 gedachten over “Filmen zit erop!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.