Fixing spray Hema

Fixing spray Hema

Oke ik geef toe…ik ben het toch gaan proberen en ik ben er gelijk helemaal weg van!! Fixing spray voor over je make-up!! Ik kijk regelmatig beauty vloggers en lees ook beauty bloggers en zie dan overal die spray voorbij komen. Ja leuk dacht ik dan, maar ik heb dat niet nodig want ik draag geen foundation enzo alleen bronzer en blush. Dus ik vond het voor mijn doen gewoon bullshit, en de flesjes die ik voorbij zag komen waren nou ook niet echt kruidvat geprijst hahah neuh rond de 20 van mac zag ik ergens. Maar goed ik was weer bij de Hema en zag daar die flesjes staan voor 5 euro en dacht, kom Rach doe eens gek en probeer het nou gewoon een keer.

Nou daar ging ik dan hoor …..smorgens nadat ik al mijn make-up had aangebracht….sprayen met die handel!! Oke dacht ik, nu zit ik met een natte smoel…top….maar ik vond het wel prettig aanvoelen en dat is voor mij heel wat want ik houd gewoon niet van ja uhh spul op mijn smoeltje, maar dit voelde goed.

Normaal zie je altijd dat ik een bronzer op heb omdat ik heel veel haartjes op mijn gezicht heb vanwege mijn lichamelijke issues en door die spray te gebruiken viel dat dus weg, plus punt nummer 1 dus!! En ja het is ook er voor zodat je make-up langer blijft zitten maar om je eerlijk te vertellen, mijn make-up blijft altijd goed zitten dus daar kan ik niet echt over oordelen.

Goed gekeurd? Jazeker en ik ga nu wel voor een duurdere spray :D. Ik weet nu wat het een beetje doet en ja dan ben ik ook bereid om er wat voor neer te leggen. Ik weet dat die van Mac helemaal het einde is dus misschien ga ik daar wel voor maar je zal hem ook wel van bobi brown hebben of andere merken.

Gebruiken jullie ook een fixing spray? Zoja welke en welke raad je mij aan?

Ik ben wel benieuwd of jullie het gebruiken en zal je het ook gaan gebruiken of zeg je nou nee Rach ik skip hem? Let me know!!

16 gedachten over “Fixing spray Hema

    1. Oh dat wist ik niet !! Alleen ik kan niet tegen producten vd Etos dus durf hem niet te testen๐Ÿ˜‰ maar wel een idee voor niomi en rashel!!

  1. Ik gebruik dat niet. Lijkt me niks, een natte, koude smoel. Haha. Vooral in de winter. Maar leuk artikeltje weer. Lekker ala Rachel, dus dat vind ik altijd gezellig.

  2. Ik heb er ook geen ervaring mee. Ik gebruik wel graag van die waterspray in de zomer. Ik lees nu overal ook over de nieuwe gezichtsspray van de bodyshop, klinken ook heel goed

  3. Ik twijfel al zolang omdat ik het altijd prijzig vond.. Maar dit is een prima alternatief ๐Ÿ˜€

  4. Ik dacht dat zo’n fixing spray alleen voor full make up gebruikt kon worden. Mmh je zet mij aan het denken om toch eens te proberen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.