Flair pants issue

Flair pants issue

Zoals de vaste lezers weten is dat ik gewoon geen kleding kan kopen op dit uhm ….lichaam. Ja de kinderafdeling maar hey ik voel me nou niet prettig in een broek met een printje erop van weet ik veel wat hahah. Bovenkleding gaat nog wel maar broeken zijn gewoon horror!! Niks zit goed, alles te wijd en ja zelfs de xs verzuip ik nog in. Anyway, deze eigenwijze moeder eist al heel lang een flair pants. Maarja ga die maar vinden op dit lichaam. Zo’n broek hoort mooi strak om je lichaam te zitten en nee dat werkt niet bij mij.

Ik was met Rashel op de haagse markt en ben toch de eigenwijs gaan uithangen en trok er eentje uit het rek, een XS en kocht hem gewoon zonder na te denken. Thuis aangekomen heeft hij zeker nog een uur of 3 op tafel gelegen want durfde hem gewoon niet aan te trekken. Rashel bleef maar door drammen van ga nou passen mam bla bla bla maar dus toch gedaan en ja uh te groot ja maar goed ik heb wel een broek hahaha. Mijn spijkerbroek is namelijk echt aan vervanging toe want hij gaat scheuren bij mijn kont en ja het is hip een scheur bij je kont maar dan moet je wel een “reet” hebben lol

Hij lijkt een beetje op mijn trainingsbroek maar goed deze is dan netjes 😉

Ben benieuwd naar jullie eerlijke mening 😉

9 gedachten over “Flair pants issue

  1. Ik zei het gisteren al maar hij staat je echt goed! Super leuk model en who cares dat hij wijder valt. Ik zou als ik jou was er lekker nog een paar halen want hij staat je echt super leuk!

    enne je weet het he .. jij te dunne benen, ik te dikke benen .. ik herken zoveel in je struggles als het gaat om broeken

  2. Zag hem in je vlog al en hij staat je echt heel goed! Grappig dat de broek met wijde pijpen weer een comeback maakt 😀

    Ik woonde vroeger bijna in mijn flair pants jeans! Maar zwart is ideaal want het kan bijna overal bij gedragen worden 😀

    1. thnx!! en ja leuk he en heb zelfs nog flair pants broeken van vroeger hahahah kan je nagaan alleen die kan ik echt niet meer aan want die zijn echt jumbo helaas

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.