Fleur je huis op!!

Fleur je huis op!!

Mijn lezers weten dat ik gek ben op bloemen en ook elke week verse nieuwe bloemetjes haal. Ik was ook ondertussen op zoek naar nep bloemen voor in huis, maar niet te doen man kwa prijzen voor wat ik dan wil hebben! En laten we eerlijk zijn dat verse bloemen toch het lekkerste ruiken en het mooiste staan, eens toch?

Online bloemen bestellen had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder gedaan, vraag mij niet waarom want ik kan je daar geen antwoord op geven. Meestal duik ik een bloemenzaak in of gewoon in de supermarkt en haal daar een bosje weg.

Afijn toch een keer online bestellen omdat ik daar de kans voor kreeg en deze met beide handen aangreep omdat ik het super leuk vind! Ik ging online bloemen shoppen bij Florient.nl. Een online bloemenstore met niet alleen bloemen! Ze hebben een uitgebreid assortiment aan bloemen maar ook aan fruitmanden en chocola en wijnen. Genoeg om er een feestje van te maken dus. Ook voor zakelijke dingen kan je bij hun terecht. Ze hebben dus echt keus genoeg in verschillende prijs varianten en dat vind ik wel zo fijn want de ene week wil je wat meer of minder besteden dan de andere keer, althans ik wel.

Hebben jullie wel eens bloemen online besteld?

Ik heb dit mooie boeket besteld en toen het binnen kwam was ik razend enthousiast!! Het boeket is op deze pagina te vinden. Het is een lekker vol boeket met van alles en nog wat erin en het fleurt lekker je huisje op 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.