Foto en op tafel logje

Foto en op tafel logje

Tja wat hebben we gegeten de afgelopen week…rommelig, heel rommelig maar wel lekker hihi
op tafel week 48

Lasagne, roti, soep, panini’s of tosti’s en chinees gehaald….juistem rommelig hhaha, maar morgen weer normaal πŸ™‚

Verder gaat hier wel alles zijn gangetje,niomi is klaar met haar technisch lego vrachtwagen die ze weer in mekaar heeft gezet, soms met een beetje hulp van papa maar grotendeels heeft ze het zelf gedaan, trots want ik flik het niet hoor!!! Verder ben ik een beetje aan het fotograferen geslagen weer, en heb een nieuw achtergronddoek voor de studio besteld, een zwarte want heb weer een partij ideetjes in me kop die ik van de week wil gaan uitvoeren, gewoon lekker bezig zijn πŸ˜€
fotologje Β Aankomende week is het een rustig weekje voorzover mijn agenda dat zegd en dat wil ik ook wel zo houden eigenlijk πŸ˜‰ druk weekend gehad en dan wil ik weer even opladen maar dat gaat goed komen πŸ˜‰ ik hoop deze week ook echt alle kerstkaarten af te hebben en te kunnen versturen want die branden in me ogen hahah, teveel maar wel leuk weer om te doen. We zouden dit weekend de boom op gaan zetten maar is er niet van gekomen dus dat doen we lekker volgende week πŸ˜€

Hebben jullie nog wat leuks gedaan het weekend ?

11 gedachten over “Foto en op tafel logje

  1. heerlijk he zo op zondag er ff op uit πŸ˜€ moet er wel zin in hebben hoor moet ik zeggen maar als we eenmaal dan weer onderweg zijn vind ik het wel prima πŸ˜€

  1. wij zouden ook dit weekend de boom opzetten maar kwam weer niks van dus aankomend weekend nieuwe poging doen haha, heerlijk al die gezelligheid weer in huis

 1. Altijd leuke foto,s van je om te zien. Nou maak er maar een lekker rustig weekje van zodat je weer beetje kan opladen. Ik heb juist een heel rustig weekendje gehad zodat ik weer kon opladen voor de nieuwe week.

 2. Leuk zo je moppies lekker bezig te zien he
  Heb het al 1000x gezegd maar je hebt echt mooie meiden
  Lekker rustig aan proberen te doen komende week! Geniet van je weekend nog eventjes en een mooie nieuwe week toegewenst
  X

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.